7-vuotiaan tytön rakettikiri pikamatkalla hämmästyttää: Kääntyi hakemaan pudonneen kenkänsä – sitten alkoi tapahtua

Lay Lay Crawford palasi hakemaan kenkänsä kesken kisan, mutta voitti silti.

Terence Crawford hehkutti tyttärensä juoksua ylpeänä.

13.5. 11:35

7-vuotiaan Lay Lay Crawfordin elokuvamainen kiri 200 metrin juoksukilpailussa on kerännyt valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Lay Lay Crawford on nyrkkeilyn WBO-liiton välisarjan mestarin Terence Crawfordin tytär. Isä jakoi lapsensa huikean juoksusuorituksen Instagram-tilillään 800 000 seuraajalleen.

Lay Lay Crawford joutui kilpailussa takaa-ajajaksi, kun hän menetti kenkänsä heti lähtökiihdytyksessä. Sen sijaan että hän olisi lopettanut kisan kesken tai jatkanut matkaa ilman kenkää, Crawford kääntyi poimimaan jalkineensa ja lähti sen jälkeen jahtaamaan kilpasiskojaan.

Kiri olikin melkoinen. Jo sadan metrin kohdalla nuori juoksutykki oli saavuttanut muut kilpailijat. 50 metriä ennen maalia hän oli repinyt heihin reilun eron. Crawford ylitti maalilinjan ensimmäisenä.

Katsomosta kuului hurmosmaista kannustusta kilpailun aikana.

Terence Crawford reagoi suoritukseen ylpeänä Instagramissa.

– En voi lakata ajattelemasta tyttäreni juoksukisaa. Hänellä ei ole aavistustakaan, paljonko hän motivoi minua. Tämä on todellinen peräänantamattomuuden ja sisukkuuden ilmentymä. Hän jätti radalle kaiken, vaikka koki vastoinkäymisen.

Nyrkkeilytähden seuraajat ylistivät myös tytön sisua.

– Hänellä on sydäntä, aivan kuten isällään, NFL-pelaaja Harrison Phillips kommentoi.

– Tuota ei voi opettaa, ex-nyrkkeilijä Andre Ward kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?