Näin Armand Duplantis, 22, voitti mallityttöystävänsä Desirén, 20, luottamuksen – ”Hän ei uskonut aikeitani hyviksi”

Armand Duplantis kertoo ruotsalaislehden haastattelussa sitkeydestään mielitiettynsä sydämen valloittamisessa.

Armand Duplantis asuu Tukholmassa tyttöystävänsä Desiré Inglanderin kanssa.

18.1. 9:02

Ruotsalaismalli Desiré Inglanderin taivuttelu parisuhteeseen ei seiväshypyn maailmanennätysmies Armand Duplantisin mukaan sujunut häneltä yhtä notkeasti kuin yli kuuden metrin seiväshyppy.

Expressenille antamassaan pitkässä haastattelussa ruotsalaistähti paljasti muun muassa, miten tapasi avopuolisonsa.

Duplantis kertoi lehdelle, että hän ja Inglander, 20, kohtasivat nykyajalle tyypilliseen tapaan sosiaalisen median kautta. Maailman paras seiväshyppääjä joutui myös tekemään töitä todistaakseen aikeensa hyviksi.

– Nykymaailma, eikö vain! Ei se lopulta ollut niin monimutkaista, mutta minun piti tehdä töitä. Aluksi hän ei luultavasti uskonut aikeitani hyviksi ja minun piti todistaa toisin. Niin homma kai nykyään sosiaalisessa mediassa toimii? Seiväshypyssä olen melko kokenut, mutta tavallisessa elämässä olen tavallinen 22-vuotias, Duplantis kuvaili suhteen ensiaskelia.

Ajan myötä Inglander kuitenkin vakuuttui siitä, että seiväshyppääjä on liikkeellä rehellisin aikein.

– Jos minä olisin ollut hänen asemassaan, en olisi myöskään luottanut välittömästi kenenkään sanoihin. Ihmiset voivat puhua paskaa! Aikeensa on todistettava teoilla, ei vain sanoilla. Minun oli ajan kanssa todistettava, että olen kunniallinen nuori mies ja että kohtelisin häntä kunnioittavasti. Luulen, että sillä voitin hänen luottamuksensa, Duplantis sanoi.

Pariskunta on kerrannut suhteensa ensivaiheita myös yhteisellä Youtube-kanallaan. Duplantis ja Inglander alkoivat avata elämäänsä Youtuben kautta Tokion olympialaisten jälkeen.

– Emme kuitenkaan avaa valtavan paljoa, enemmänkin perusjuttuja siitä, mitä teemme. On hauskaa näyttää miten asumme ja on myös hauskaa, että teemme jotakin yhdessä. Olen matkoilla niin paljon, Duplantis avaa videoiden sisältöä.

Pari muutti viime vuoden lopulla yhteiseen kotiin Tukholman Kungsholmeniin.

Aiemmin muun muassa Euroopan mestaruuden ja MM-hopeaa voittanut ruotsalaisurheilija saavutti Tokiossa uransa ensimmäisen olympiakultamitalin.

Hänen ennätyksensä 618 on myös seiväshypyn maailmanennätys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?