Kiekkojätit Daniel Ståhl ja Simon Pettersson ahtautuivat vierekkäin lentokoneessa – tältä se näytti - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Kuva: Ruotsin jättimäiset kiekkomörssärit ahtautuivat lentokoneen penkkeihin – tältä se näytti: ”Päivän hauskin”

Daniel Ståhlilla ja Simon Petterssonilla teki tiukkaa.

Daniel Ståhl (vas. ja isossa kuvassa) ja Simon Pettersson täyttäisivät helposti vähän leveämmänkin penkkirivin kuin sveitsiläisyhtiön lentokoneessa oli kaksikolle tarjolla.

15.9. 16:23

Ruotsin kiekkohurjimus Daniel Ståhl, 29, julkaisi Instagram-tilillään hauskan kuvan Zürichin lentokentältä keskiviikkona.

Kuvassa hän ja toinen ruotsalainen kiekkotykki Simon Pettersson, 27, istuvat vierekkäin lähes täydessä lentokoneessa.

– Nyt Daniel ja Simon lentävät lentokoneella, Ståhl on kirjoittanut kuvan yhteyteen.

Kuten kuvasta näkee, ei vierekkäisillä paikoilla istuminen ole ihan helppoa kaksimetriselle ja 155-kiloiselle Ståhlille sekä Pettersonille (198 senttiä ja 105 kiloa). Pari täyttää kaksipaikkaisen penkkirivin täysin.

Takaseinän logon perusteella kyseessä on lentoyhtiö Swissin kone.

Vaikka kummallakin on päässään maskit, näkee silti, että Ståhlilla on kasvoillaan niin sanottu ”tonnin seteli” -ilme. Pettersson yrittää paeta epämukavaa lentoa uneen tyytymättömän oloisena kädet puuskassa.

Ståhlin someseuraajat ovat vastaanottaneet kuvan suurella riemulla.

Mysigt, mukavaa, on Ruotsin supertähtiuimari Sarah Sjöström kommentoinut.

– Vähän tekee tiukkaa, on eräs kirjoittanut.

– Päivän hauskin, on toinen hihkaissut.

”Daniel ja Simon” ovat viime aikoina tehneet muutakin kuin lentäneet lentokoneella. He ottivat kaksoisvoiton Tokion olympialaisissa. Ståhl nappasi uransa ensimmäisen olympiakullan tuloksellaan 68,90. Pettersson sai hopeaa tuloksella 67,39.

Daniel Ståhl (kesk.) saa monet näyttämään pieneltä. Seiväsihme Armand Duplantis (oik.) näytti hänen vieressään koulupojalta elokuussa 2021.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?