Nooralotta Neziri julkaisi koruttoman kuvan – Annimari Korttelta tuli tunteikas tsemppiviesti - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Nooralotta Neziri julkaisi koruttoman kuvan – Annimari Kortteelta tuli heti tunteikas tsemppiviesti

Reisivammasta kärsivä Nooralotta Neziri kertoi tuntemuksistaan Instagramissa.

Nooralotta Neziri on saanut paljon tukea muilta suomalaistähdiltä.

12.7. 18:24

Olympialaisiin valitun pika-aiturin Nooralotta Nezirin kausi on ohi harjoituksissa tulleen takareisivamman vuoksi. Hän ehti juosta tänä kesänä vain yhden kilpailun.

Neziri julkaisi maanantaina Instagramissa tummanpuhuvan kuvan ja pitkän, englanninkielisen tekstin. Hän harmittelee, että Tokion-matka päättyi ennen kuin se ehti edes alkaa.

– Sydämeni on murtunut. Tämä on varmasti suurin pettymys, jota urheilussa olen kohdannut. En ikinä uskonut olevani tässä tilanteessa sisäratakauden todellisen läpilyöntini jälkeen, Neziri kirjoittaa viitaten talvella tulleeseen 60 metrin aitojen SE-aikaan ja EM-hallien nelossijaan.

28-vuotias Neziri satutti takareittään jo viime maanantaina. Alkukaudella selkävammasta kärsinyt pikamenijä kertoo tehneensä kaikkensa päästäkseen kuntoon ennen olympialaisia, mutta hiekka tiimalasissa loppui.

– En voi sanoin kuvailla sitä stressiä, jota olen kokenut viime kuukausien aikana, ja olen silti tehnyt vimmatusti töitä saavuttaakseni unelmani. Mutta liikaa on liikaa, jopa kovimmille taistelijoille, ja nyt kehoni sanoi EI. Ei enää riskejä.

Neziri suuntaa päivityksensä lopuksi katseensa ensi kesään, jolloin kilpaillaan sekä EM- että MM-kisat. Hän kiittää vuolaasti kaikkia tukijoitaan.

– Tämä ei ollut tarinani loppu, hän vakuuttaa.

Nezirin päivitykseen on sadellut runsaassa tunnissa satoja kommentteja. Tsemppaajien joukossa on lukuisia eturivin urheilutähtiä ja julkisuuden henkilöitä.

– Voi ei! Paljon tsemppiä! Annimari Korte on kommentoinut sydän- ja itku-emojin kera.

– Rakas! Täältä me yhdessä noustaan, niin ikään sitkeistä loukkaantumisista kärsinyt Lotta Harala vakuuttaa.

– Tsemppiä, toivottavat muun muassa seitsenottelija Maria Huntington ja fitnesstähti Pernilla Böckerman.

– Kovan urheilijan kova päätös! Tsemppiä kuntoutukseen, uimari Ari-Pekka Liukkonen on kirjoittanut.

Kannustusviestinsä ovat jättäneet myös muun muassa Senni Salminen, Topi Raitanen, Wilma Murto ja Sara Kuivisto.

Nezirin 100 metrin aitojen ennätys 12,81 syntyi kesällä 2016. Hän pääsi välieriin olympiadebyytissään Riossa samana kesänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?