Reetta Hurske julkaisi itkuisen kuvan – ”Turhauttaa älyttömästi” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Reetta Hurske itkuisena Instagramissa – ”Turhauttaa älyttömästi”

Yleisurheilun EM-joukkuekisa käytiin Romaniassa viikonloppuna.

Reetta Hurske pettyi sunnuntain kisaansa. Kuva viime kesältä Lahden GP-kisoista.

21.6. 13:35

Suomen aitajuoksutähti Reetta Hurske pettyi pahoin sunnuntaiseen suoritukseensa EM-joukkuekilpailussa Romanian Cluj-Napocassa.

Hurske, 26, kolhi aitoja ja jäi 100 metrin aitojen A-erässä kuudenneksi eli viimeiseksi. Aika oli heikko, 13,30.

Hurske julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa itkuisen kuvan kisan jälkeen.

– Kisan jälkeiset itkut itketty. Turhauttaa älyttömästi, Hurske kirjoitti.

– Harvoin kolhin aitoja, mutta tänään oli poikkeus. Kuitenkin aina kunnia edustaa Suomea. Näistä tehtävistä ei helpolla kieltäydytä, Tampereen Pyrinnön nainen lisäsi.

Tänä kesänä toistaiseksi parhaimmallaan ajan 12,96 kellottanut Hurske on valittu jo Suomen edustajaksi Tokion olympialaisiin. Suomen kauden kärkiaikaa 12,91 pitää hallussaan Annimari Korte, joka myös nimettiin jo olympiajoukkueeseen.

Hurskeen ennätys on Joensuussa kesällä 2019 juostu 12,78.

Suomi sijoittui Romaniassa Ykkösliigan EM-joukkuekisassa lopulta 12 maan joukossa seitsemänneksi. Kaksi parasta, Tshekki ja Valko-Venäjä, nousivat Superliigaan. Romania ja Viro putosivat Kakkosliigaan.

Huikeimmasta suomalaissuorituksesta Romanian kisoissa vastasi kolmiloikkaaja Senni Salminen. Salminen, 25, paransi Suomen ennätystä lauantaina täräyttämällä tuloksen 14,63. Hän siis paransi 12 sentillä aiemmin kesällä Turussa loikkimaansa SE-tulosta.

Lue lisää: Senni Salmisella, 25, oli salaisuus, jota hän ei pitkään aikaan uskaltanut paljastaa – vähän kerrallaan hän rohkaistui avautumaan

Sunnuntaina Topi Raitanen juoksi voittoon 3 000 metrin esteissä ajalla 8.38,30, vaikka kaatui toiseksi viimeisellä kierroksella. Sara Kuivisto voitti 1 500 metriä ajalla 4.15,58, ja Lassi Etelätalo oli ykkönen miesten keihäässä tuloksella 79,20 metriä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?