Maria Huntington kertoi ikäviä uutisia Instagramissa – ”Hallikausi päättyi mun osalta yhtä nopeasti kuin alkoi” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Maria Huntington kertoi ikäviä uutisia Instagramissa – ”Hallikausi päättyi mun osalta yhtä nopeasti kuin alkoi”

Maria Huntington ei kilpaile enää tällä hallikaudella.

Maria Huntingtonia vaivasi Jyväskylän hallikisoissa kantapää. Hän haki korkeushypyssä tulosta riskillä, mutta 175:stä rima tuli alas kolme kertaa.­

22.2. 9:14

Ottelija Maria Huntingtonin, 23, SM-hallikisat viime viikonloppuna Jyväskylässä jäivät torsoksi. SM-kisojen viisiottelun suuri ennakkosuosikki jäi ilman tulosta korkeushypyssä, kun korkeudesta 175 rima tuli kolme kertaa alas.

Epäonnistumista selitti jalkavamma. Tampereen Pyrinnön tähti kilpaili Jyväskylässä jalka puudutettuna.

– Satutin pari viikkoa sitten pituushypyssä rasvapatjan, joka kiinnittyy kantaluuhun. Korkeushyppy on ainoa, jota se ei kestä. Todella turha vaiva, kun muuten olen ollut ehjänä koko syksyn ja talven, Huntington harmitteli.

Nyt Huntington kertoo Instagramissa, että jättää hallikilpailut sikseen.

– Hallikausi päättyi mun osalta yhtä nopeasti kuin alkoi. Oon jättänyt monena vuonna hallikauden väliin, joten nyt halusin kisailla, mutta monen tekijän summana se ei onnistunut toivotulla tavalla, hän kirjoittaa.

Jyväskylässä korkeushypyssä tuloksetta jääminen romutti luonnollisesti Huntingtonin viisiottelun ja tyrehdytti toiveet tuloksesta, joka olisi vienyt sisäratojen EM-kisoihin maaliskuussa.

– Urheilu on monen palapelin kokoamista yhteen ja nyt itsestäni riippumattomat asiat vaikutti omaan tekemiseen liikaa. Itsessään kunto oli hyvä ja taas oltiin menty eteenpäin, mutta tätä urheilu välillä on.

– Kesällä on onneksi tärkeimmät kisat edessä ja tulevalla viikolla mietitään taas uudestaan palapeliä ja yritetään saada kesällä onnistumiset niissä tärkeissä paikoissa.

Huntingtonin päälaji on seitsenottelu ja siinä hän tavoittelee paikkaa ensi kesän Tokion olympialaisiin.

Ulkoradoilla Huntington on voittanut seitsenottelun Suomen mestaruuden 2018, 2019 ja 2020.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?