Nooralotta Neziri säväytti Instagramissa selän venytyksellään – ”Tämän määräsi lääkäri!” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Nooralotta Neziri julkaisi hurjan kuvan harjoituksistaan – Instagramissa huolestuttiin: ”Tämän määräsi lääkäri!”

Pikamenijät Nooralotta Neziri ja Sara Francis valmistautuvat kovaa vauhtia kauteen 2021.

Nooralotta Neziri (vas.) ja Sara Francis kuuluivat naisten 4x100 metrin viestijoukkueeseen Ruotsi-maaottelussa syyskuussa 2020.

17.10.2020 11:25

Suomalaiset yleisurheilijat ovat jakaneet viime aikoina sosiaalisessa mediassa aktiivisesti kuvia harjoittelustaan. Suurin osa huippuyleisurheilijoista on lyhyen lomansa pitänyt ja aloittanut valmistautumisen kauteen 2021.

Lauantaiaamuna pika-aitajuoksija Nooralotta Neziri julkaisi Instagramissa kuvan kehonhuollostaan. Neziri on lukittanut itsensä nilkoista tankoon, jotta pystyy roikkumaan pää alaspäin. Lisäksi hän tehostaa venytystä pitämällä käsissään kuntopalloa.

– Selkäni rakastaa tätä, Neziri kirjoittaa.

Nezirin, 27, eräs seuraajista varoittelee Instagramissa, että ”tiedän ikäviä tapauksia, missä ehkä mentiin yli venytyksen kanssa ja tuli ongelmia”.

Neziri kuitenkin kertoo tietävänsä, mitä on tekemässä.

– Tiedän, ei saa nykiä ja heilua. Tämän määräsi lääkäri tehtäväksi! aitajuoksija vastaa.

Kuvan ottajaksi Neziri merkkasi Instagramissa pikajuoksija Sara Francisin. Myös Francis, 19, kokeili oman Instagram-tilinsä perusteella samaa venytysmetodia.

Tokion olympialaisiin tähtäävä Neziri saavutti viime kesänä Turun Kalevan kisoissa hopeaa 100 metrin aidoissa ja pronssia 100 metrillä.

Marraskuussa 20 vuotta täyttävä Francis muutti äskettäin Jyväskylään ja siirtyi Petteri Jousteen valmennustiimiin. Jouste toimii myös Nezirin valmentajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?