Maria Huntington ihastutti seuraajia julkaisullaan - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Maria Huntington ihastutti seuraajia julkaisullaan – paljasti saamansa oivalluksen: ”Olipas hyvin sanottu”

Seitsenottelija Maria Huntington avasi somessa, mitä korona-aika on hänelle opettanut.

Maria Huntingtonin tulevaisuudessa varmaa on epävarmuus.­

15.10. 14:03

Seitsenottelija Maria Huntington kertoi Instagramissa, että uuteen kauteen valmistautuminen on koronasyksynä kovin erilaista kuin ennen.

– Edellisinä syksyinä olen aloittanut harjoituskauden selkeä tähtäin mielessä ja tehnyt silmät kiiluen töitä sen yhden ja ainoan kisan eteen. Tänä syksynä tilanne on se, että ensi vuoden kisoista kaikki on vielä epävarmaa, Huntington avasi.

Korona mylläsi kuluvan vuoden kisakalenterin täysin sekaisin, kun yleisurheilun EM-kisat peruttiin ja olympialaisia siirrettiin. Kotimaisia kisoja pystyttiin lopulta järjestämään hyvin. Huntington voitti esimerkiksi Kalevan kisojen seitsenottelun.

Tähtiurheilija on tehnyt haastavana aikana tärkeän oivalluksen.

– Jos jotain viime kevään pitkä epätietoisuus opetti, oli se se, että pitää osata nauttia siitä mitä nyt on ja kliseisesti sanottuna siitä matkasta. Arjesta on tullut paljon nautinnollisempaa, kun ei ajattele vain jatkuvasti tulevaisuuteen vaan keskittyy tähän nykyhetkeen, Huntigton pohti.

Lisäksi hän lähetti seuraajilleen tsempit ja kehotti heitä nauttimaan asioista, joita heillä on, sillä seuraavat puoli vuotta ovat yhä epävarmaa aikaa.

Seuraajissa Huntingtonin ajatukset herättivät samaistumisen tunteita.

– Olipas hyvin sanottu, kiitteli yksi.

– Oikeassa olet. Näillä mennään, myönsi toinen.

– Varmaa lienee tosiaan vain epävarmuus, summasi kolmas.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?