Ruotsin kiekkotähti Daniel Ståhl syttyi Kuortaneella – Frederikin musiikki ei jäänyt huomaamatta: ”Ehkä suomalaiset halusivat vähän ärsyttää...” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Ruotsin kiekkotähti Daniel Ståhl syttyi Kuortaneella – Frederikin musiikki ei jäänyt huomaamatta: ”Ehkä suomalaiset halusivat vähän ärsyttää...”

Daniel Ståhl voitti Kuortaneella.

Julkaistu: 1.8. 21:16

Maailmanmestari Daniel Ståhl oli hyvällä tuulella voittonsa jälkeen.

Kuortane GP:n seuratuimpiin urheilijoihin kuulunut ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ei peitellyt tyytyväisyyttään kilpailun jälkeen. Dohan 2019 maailmanmestarin voittotulos 68,48 jäi vajaat kaksi metriä kauden parhaasta, mutta se ei tuntunut kiekkotähteä haittaavan.

– Minulla oli todella mukavaa ringissä. Tuloskin on hyvä, joten mikäs tässä on hymyillessä. Tästä tuli mainio reissu, suomeksi haastatteluja antanut Ståhl iloitsi.

Ståhl todellakin näytti nauttivan kilpailemista koronatauon jälkeen, ja pistipä ruotsalainen välillä jopa tanssiksi yleisöä hauskuuttaessaan ja pitkin Kuortaneen stadionin nurmea juostessaan.

Tapahtuman tiskijukka nostatti kiekkokilpailun tiimellyksessä noin 1500-päisen yleisön tunnelmaa soittaessaan Frederikin tunnetuksi tekemää diskohittiä Tsingis Khan. Tämä ei jäänyt showmieheksi paljastuneelta Ståhlilta huomaamatta.

– Ehkä suomalaiset halusivat vähän ärsyttää. No, ei kai, se on hyvä kappale, ja tehty myös ruotsiksi. Täällä oli tänään upea tunnelma ja nautin todella yleisön kannustuksesta. Halusin antaa heille myös takaisin.

Ståhlin mukaan heittämisessä on tällä hetkellä paljon hyviä aineksia, mutta todella pitkät kaaret odottavat vielä tekniikan lopullista napsahtamista kohdalleen.

– Heitän aavistuksen liian paljon yläkropalla, mutta odottakaa vaan, kyllä se sieltä tulee, hymyili iloinen kiekkosankari.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?