Miesten pikajuoksun ykköstähti Samuli Samuelsson kutittelee Suomen ennätystä: ”Sellainen tuntuma on, että vieläkin parempaa on luvassa” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Miesten pikajuoksun ykköstähti Samuli Samuelsson kutittelee Suomen ennätystä: ”Sellainen tuntuma on, että vieläkin parempaa on luvassa”

Samuli Samuelsson kuvattuna heinäkuussa.

Julkaistu: 1.8. 20:23

Samuli Samuelsson juoksi lähelle omaa ennätystään.

Suomen nopeimmaksi mieheksi noussut Samuli Samuelsson tykitti Kuortaneen GP-kisojen 100 metrillä kelpo ajan 10,30, joka uupuu vain kaksi sadasosaa miehen ennätyksestä. Samuelssonin mielessä ovat kuitenkin vieläkin kovemmat tulokset. Tommi Hartosen pian 20 vuotta vanha Suomen ennätys 10,21 kutitteleekin pikakiiturin mieltä.

- Jyväskylän juoksun (10,28) jälkeen Suomen ennätys on ollut mielessä. Se vaatii kuitenkin vielä parempaa tekemistä viimeisellä 20 metrillä. Ennätys on kuitenkin ihan realismia, Samuelsson korosti.

Ahkerasti kilpaillut Samuelsson odottaa vesi kielellä etenkin tulevia Turussa järjestettäviä Paavo Nurmen kilpailuja ja Kalevan Kisoja.

- Josko se huippuaika tärähtäisi jommassakummassa niistä. Sellainen tuntuma on, että vieläkin parempaa on luvassa, jos kaikki napsahtaa kohdilleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?