Usain Bolt kertoi tyttärensä persoonallisen nimen – julkaisi myös suloisen kuvan tulokkaasta

Usain Bolt ja Kasi Bennett saivat toukokuussa tyttölapsen.

Usain Bolt nimesi suloisen tyttärensä.

7.7.2020 23:07

Kaikkien aikojen nopein mies, jamaikalainen Usain Bolt, on julkaissut sosiaalisessa mediassa ensimmäisen lapsensa nimen.

Toukokuun 17. päivä Bolt, 33, sekä hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Kasi Bennett, 31, saivat tyttölapsen, jonka nimeksi nyt annettiin Olympia Lightning Bolt.

Tiistaina Bolt jakoi nimiuutisen lisäksi julkisuuteen ensimmäiset kuvat tuoreesta perheenjäsenestä.

Tyttölapsen nimeä ei voi varsinaisesti vaatimattomaksi sanoa – toisaalta onhan isä yksi kaikkien aikojen urheilijoista.

Nimistä Olympia viittaakin eittämättä olympiakisoihin ja Lightning voidaan suomentaa salamaksi tai salamaniskuksi. Myös Bolt tarkoittaa englannin kielessä salamaa.

Instagram-tililleen Bolt päivitti kuvia sekä tekstin, jossa tyttärensä nimen lisäksi jakoi onnittelut puolisolleen tämän syntymäpäivän johdosta.

– En halua muuta kuin onnellisuutta sinulle, ja teen jatkossakin parhaani pitääkseni hymyn kasvoillasi. Nyt olemme aloittaneet uuden luvun yhdessä tyttäremme Olympia Lightning Boltin kanssa. Odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo meille, Bolt kirjoitti.

Bolt myös vitsikkäästi toivotti hyvää 21-vuotispäivää Bennettille, vaikka todellisuudessa Bennett siis täytti 31 vuotta.

Kun Boltin ja Bennettin lapsi toukokuussa syntyi, ensimmäisenä onnittelemaan kiirehti Jamaikan pääministeri Andrew Holness. Holness julkaisi Twitterissä kuvan Boltista ja itsestään.

– Onnittelut sprintterilegendallemme Usain Boltille sekä Kasi Bennettille tyttölapsen johdosta, Holness kirjoitti.

Usain Bolt voitti urallaan kahdeksan olympiakultaa pikajuoksumatkoilla. MM-kisoista saaliiksi irtosi 11 kultaa ja kolme himmeämpää mitalia. Henkilökohtaisten matkojen lisäksi mitaleja kertyi pikaviesteistä Jamaikan joukkueessa.

Bolt pitää hallussaan sekä 100 metrin (9,58) että 200 metrin (19,19) maailmanennätystä. Hän juoksi ennätykset Berliinin MM-kisoissa kesällä 2009.

Lontoon vuoden 2017 MM-kisoihin päättyneen yleisurheilu-uransa jälkeen Bolt kokeili hetken aikaa siipiään jalkapalloilijana. Hän muun muassa harjoitteli syksyllä 2018 australialaisen Central Coast Marinersin riveissä, mutta sittemmin Bolt ei ole enää urheilustadioneilla esiintynyt.

Maailman nopein mies (oik.) kokeili hetken aikaa siipiään jalkapallon puolella. Kuva Central Coast Marinersin ja Macarthur FC:n ystävyysottelusta syksyltä 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?