Usain Boltin muistutus kaikille tutusta koronaohjeesta sai somekansan hurmioon – vastustajille kuva on irvokasta katseltavaa

Usain Bolt muistutti, kuinka ylivoimainen hän oli Pekingin olympialaisissa. Samalla hän viestitti tärkeästä asiasta.

Usain Bolt muistutti klassisella urheilukuvalla koronavirukseen liittyvästä ohjeesta – näinkin voi pitää turvaväliä muihin ihmisiin.

13.4.2020 21:17

Yleisurheilu-uransa lopettanut supertähti Usain Bolt muistutti hauskalla tavalla miljoonia some-seuraajiaan turvavälin tärkeydestä koronapandemian keskellä.

Bolt julkaisi sekä Twitterissä että Instagramissa kuvan vuoden 2008 Pekingin olympialaisten 100 metrin ennätysjuoksustaan, jossa hän jätti kilpailijat turvallisen välimatkan päähän.

Jamaikalaistähti pinkoi tuolloin maailmanennätysajan 9,69 ja vitsaili nyt haastajiensa kustannuksella.

Kuten kuvasta näkyy, maaliviivalla Bolt kehtasi jo hieman höllätä vauhtiaan.

– Sosiaalista etäisyyttä, Bolt kirjoitti ja toivotti seuraajilleen hyvää pääsiäistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pekingin olympialaisista alkoi Boltin huima valtakausi. Hän voitti kultaa sekä 100 että 200 metrillä ja teki molemmilla matkoilla maailmanennätykset.

Bolt kohensi molempien matkojen maailmanennätyksiä Berliinin MM-kisoissa vuotta myöhemmin. 100 metrin ennätysaika on edelleen 9,58. 200 metrillä ennätys on 19,19.

Boltin julkaisema kuva on saanut suuren suosion. Instagramissa kuva keräsi vain kolmessa tunnissa yli 400 000 tykkäystä. Twitterissäkin tykkäyksiä oli jo yli satatuhatta.

Aiemmin Bolt kertoi lahjoittavansa rahaa koronataisteluun. Hän paljasti luovuttavansa 500 000 Jamaikan dollaria eli noin 3 400 euroa puhelinkeräykseen, jonka tuotolla hankitaan terveydenhoitotarvikkeita.

Juoksu-uransa jälkeen Bolt tavoitteli ammattilaisuraa jalkapallossa, mutta luopui haaveestaan.

Boltista on tulossa isä, sillä supertähden naisystävä Kasi J. Bennett on raskaana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?