Ryöstäjät veivät 3000 euroa pankkiautomaatilla kävijältä – sen jälkeen perään lähti pikajuoksun maailmanmestari

Sevillassa nähtiin vauhdikas takaa-ajo.

27.12.2019 9:22

Eteläespanjalaisessa Sevillan kaupungissa nähtiin viime perjantaina vauhdikas takaa-ajo, kun kaksi ryöstäjää vei pankkiautomaatilla käyneeltä lompakon, jossa oli riihikuivaa rahaa reilut kolmisentuhatta euroa.

Varkaiden epäonneksi hälytyksen saaneeseen poliisipartioon kuului Sergio Repiso, veteraanien 400 metrin viestijuoksun maailmanmestari ja entinen Euroopan ennätysmies.

Tämä aloitti kiivaan jahdin, joka päättyi siihen, että 33- ja 37-vuotiaat rosvot pidätettiin, kun nämä oli paenneet juosten sitä ennen pysäytetyksi joutuneesta pakoautostaan.

– Siinä juostiin kahdestasadasta kolmeensataan metriin, se oli sellainen sopiva etäisyys minulle. Onhan tässä tullut jonkin verran tätä juoksemista harjoiteltua, Repiso sanoi Antena 3 -kanavalle.

Repiso, 41, on yli 40-vuotiaiden maailmanmestari 400 metrin viestissä yhteisajalla 3.22,04. Suoritus syntyi veteraanien MM-kisoissa viime syyskuussa Malagassa. Kuvassa hän on vasemmalla.

Ryöstäjät saivat pankkiautomaatilta autolleen tulleen uhrin pysäytettyä, kun yksi konnista näytti maassa olevia viiden euron seteleitä ja sanoi, että ne putosivat tältä. Sen jälkeen konnat veivät uhrin lompakon ja pakenivat autolla, jonka perään Repiso lähti partioineen ennen kuin pidätystilanne muuttui pikajuoksuksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?