Maria Huntington hurmasi ulkomaiset kameramiehet – kuvatulva ällistytti kuvatoimittajan: ”Niitä alkoi tulla lisää, lisää ja lisää”

Maria Huntington hurmasi ulkomaiset kameramiehet – kuvatulva ällistytti kuvatoimittajan: ”Niitä alkoi tulla lisää, lisää ja lisää”

Julkaistu:

MM-Doha
Kuvaryöppy todistaa, että suomalainen seitsenottelija Maria Huntington nousi Dohan MM-stadionilla ulkomaisten kuvaajien suosikiksi.
Maailman suurimpiin kuuluvan kuvatoimiston, Frankfurtissa päämajaansa pitävän EPA:n Dohassa työskentelevä kuvatoimittaja Sven Stockmann on suuri Suomen ja ohjaaja Aki Kaurismäen fani.

Keskiviikkoiltana hän huomasi ilokseen, että hänen tietokoneelleen ilmestyi Dohan MM-stadionilta suomalaisen urheilijan kuvia. Joku EPA:n yli puolestakymmenestä stadionilla työskentelevästä kuvaajasta oli vanginnut 7-ottelija Maria Huntingtonin tähtäimeensä ja lähettänyt kuvan eteenpäin Stockmannille, joka toimittaa kuvat eteenpäin EPA:n asiakkaille.

– Sitten niitä alkoi tulla lisää. Ja lisää, ja lisää. Yhtäkkiä tietokoneeni oli täynnä kuvia Maria Huntingtonista. Innostuin selvittämään, kuka tämä upea urheilija oikein on, Stockmann kertoi torstaina mediahotellissa.

Stockmann kertoo, että Huntington oli pitkän ottelupäivänsä aikana koko MM-tapahtuman kuvatuimpia urheilijoita. Stadionilla toimivat kuvaajat ovat vähintään 90-prosenttisesti miehiä.

– Laskin päivän päätteeksi, että 7-ottelusta minulle toimitettiin enemmän kuvia vain Britannian Katarina Johnson-Thompsonista.

Stockmann kertoo mielipiteensä Huntingtonin suosiosta.

– MM-kisoihin päässeet urheilijat ovat kaikki erittäin kovia. Mutta onhan tämä Maria myös aivan uskomattoman kaunis nuori nainen. Mitä sitä kiertelemään, totta kai se vaikuttaa, saksalainen naurahti.

Huntingtonin piti kilpailla torstaina seitsenottelu-urakkansa loppuun, mutta hän keskeytti pahoinvoinnin vuoksi ennen pituuskisaa.

Katso kooste uutistoimistojen Maria Huntington -kuvista:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt