Aituritähti Annimari Korte kertoo dramaattisesta lennosta: ”Vieressä istunut hyökkäsi kimppuuni – väänsi rannetta ja raapi”

Julkaistu:

yleisurheilu
Aitajuoksutähti Annimari Korte oli matkalla Espanjasta Valko-Venäjälle, kun välikohtaus tapahtui. Korte kertoo tapauksesta sosiaalisessa mediassa.
Aitajuoksutähti Annimari Korte kertoo joutuneensa kanssamatkustajan hyökkäyksen kohteeksi KLM:n lennolla.

– Vieressä istunut nainen hyökkäsi kimppuuni, koska hän luuli etten ollut laittanut puhelimesta lentotilaa päälle. Hän yritti riistää puhelimeni ja väänsi ja raapi rannettani sillä seurauksella, että minulla on ranteessa pieni haava ja ranne kipeänä, Korte kertoo Twitterissä.

Sadan metrin aitajuoksun Suomen ennätyksen haltija Korte kehuu matkustamohenkilökunnan toimintaa tilanteessa, muttei täsmentänyt, miten se oli toiminut.Korte kertoo olleensa matkalla aamulennolla Espanjan Valenciasta lopullisena päämääränään Valko-Venäjän Minsk. Minskissä järjestetään 9.–10. syyskuuta Eurooppa–USA-ottelu, jossa Korte kisaa 100 metrin aitajuoksussa.
Korte arvostelee KLM:n toimintaa tilanteessa.

– Hollannin poliisi kertoi, että KLM:n olisi pitänyt soittaa poliisille tämän henkilön tapaamiseksi, kun kone on laskeutunut. Mutta he eivät sitä tehneet. Nyt minun täytyy pyytää KLM:ltä raporttia ja välittää se Espanjan poliisille, koska se (välikohtaus) tapahtui Espanjan alueella, Korte suomii.
KLM:n kansainvälisestä viestinnästä ei tuoreeltaan kommentoitu IS:lle tapahtunutta. Raporttia lennolta ja kommentteja lupailtiin aikaisintaan alkuviikosta.

IS tavoitti Annimari Kortteen puhelimitse lauantaina puoliltapäivin, mutta hän kertoi olevansa erittäin kiireinen. Korte sanoi olevansa menossa juuri lennolle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt