Suomen tähtiurheilijoita odotti Tukholmassa yllätys – "Täällä ei ole mitään syötävää"

Julkaistu:

maaottelu
Aikatauluongelmat olivat aiheuttaa hetkellistä nälkiintymistä.
Kahden maan urheilijoiden ja toimittajien aikataulujen yhteensovittaminen ei ole aina yksinkertaista. Tästä saatiin perjantaina todiste Tukholmassa.

Ruotsalaistoimittajille tarkoitettu Finnkampenin lehdistötilaisuus alkoi kello 12 paikallista aikaa. Pressi vedettiin pitkän kaavan mukaan lounaan kera.

Tilaisuuteen kutsutut suomalaisurheilijat olivat tilaisuuden alkaessa vasta lentomatkalla Tukholmaan. Pikajuoksija Lotta Kemppinen, aituri Annimari Korte ja keihäänheittäjä Lassi Etelätalo kuljetettiin pressiin suoraan lentokentältä.

Suomalaisten saapuessa Ruotsin yhteyshenkilö toivotti heidät tervetulleeksi ja kehotti menemään syömään. Kun suomalaiset pääsivät ruokailutilaan, he hämmästyivät.

– Täällä ei ole mitään syötävää, totesi Annimari Korte.

Kortteella on lukuisia allergioita, mutta tässä tapauksessa kyse ei ollut niistä eikä nirsoudesta. Keskipäivän lounaasta oli jäljellä jälkiruokapöytä: kasa leivoksia ja hieman hedelmiä. Edelliset olivat varsin maukkaita, mutta eivät varsinaisesti urheilijan ruokaa.

– Täällä ei ole mitään syötävää oikein kenellekään, Korte tarkensi.

Asia ratkesi kuitenkin nopeasti, kun suomalaiset kuulivat, että lounaalla oli tarjottu muun muassa salaattia. Pieni kysely toi pöytään nopeasti lihaa ja salaattia, ja lopulta suomalaisurheilijat saapuivat kylläisinä ja tyytyväisinä median eteen.

Annimari Korte haluaa korostaa, ettei hän arvostellut kisajärjestäjiä Finnkampenin lehdistötilaisuudessa ruokatarjoilun eikä aikataulujen osalta.

Täydennetty juttua kello 18.40 Kortteen painotuksella siitä, ettei hän arvostellut kisajärjestäjiä Finnkampenin lehdistötilaisuudessa ruokatarjoilun eikä aikataulujen osalta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt