Annimari Korte nauratti ruotsalaistoimittajia lehdistötilaisuudessa – antoi "kollegoilleen" vinkin muistettavaksi

Julkaistu:

maaottelu
Annimari Korte kertoi ylittäneensä tällä kaudella kaikki tavoitteensa.
Pika-aituri Annimari Kortteen nousu huipulle oli Ruotsi-ottelun ennakkolehdistötilaisuuden kuumimpia puheenaiheita Tukholmassa.

– Vuoden 2012 jälkeen en juossut viiteen vuoteen. Aloitin uudestaan kaksi vuotta sitten, ihan huvin vuoksi. Nyt olen juossut Suomen ennätyksen, joten tämä on sujunut ihan hyvin, Korte sanoi ja sai ruotsalaistoimittajat naurahtamaan.

Meneillään oleva nappikausi ei tullut aiturille yllätyksenä.

– Viime vuonna ehdin harjoitella terveenä vain kolme viikkoa, joten tiesin pystyväni parempaan, mutta en uskonut voivani juosta 12,72. Olen ylittänyt kaikki tavoitteeni.

Korte kertoi pitkän loukkaantumisen vaikuttaneen häneen monin tavoin.

– Nyt pystyn nauttimaan urheilusta enemmän, koska tiedän, että se ei ole itsestäänselvyys. Tiedän myös, että juoksu-ura ei kestä ikuisesti, siksikin siitä pitää nauttia. Tiedän myös, että minulle ei ole huippu-urheilijana hirveän monta vuotta jäljellä. Minun pitää ottaa siitä kaikki irti.

Kortteelta tiedusteltiin, onko hän jo miettinyt mitä tekee urheilijauransa jälkeen.

– Ehkä palaan urheilutoimittajaksi, mutta nyt olen urheilija.

Kilpailutaukonsa aikana Korte kirjoitti freelancerina juttuja eri lehtiin. Häneltä kysyttiin myös, onko hänellä vinkkejä muille toimittajille.

– Ei oikeastaan. Muistakaa vain, että heti suorituksensa jälkeen urheilijat saattavat olla hyvin tunteellisia. Ottakaa se huomioon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt