250 kiloa nostanut NBA-tähti Kevin Love pullisteli treenivideollaan – sitten selvisi, että Annimari Korte nostaa vielä enemmän! - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

250 kiloa nostanut NBA-tähti Kevin Love pullisteli treenivideollaan – sitten selvisi, että Annimari Korte nostaa vielä enemmän!

NBA-tähti Kevin Loven suitsutusta kerännyt painonnostosuoritus ei vakuuttanut Annimari Kortetta.

16.8.2019 14:40

Twitterissä on ihasteltu torstai-illasta lähtien NBA-joukkue Cleveland Cavaliersin tähtipelaajan Kevin Loven suorittamista kuntosalilla.

Hän jakoi videota, jossa nostaa lantiollaan ilmaan 500 paunan (noin 227 kilogrammaa) rautamäärää. Video keräsi rutkasti ihastelevia kommentteja.

– Kevin Love liikuttaa 500 paunaa kymmenen toistoa, kuin se ei olisi mitään, videon julkaissut House of Highlights kirjoitti Twitterissä.

Love jakoi House of Highlightsin julkaisemaa videota hauiksennäyttöhymiöiden kera.

Suorituksen kovuus asettui kuitenkin hieman kyseenalaiseen valoon, kun pienikokoinen aitajuoksija Annimari Korte vastasi videolla, jossa nostaa vastaavalla tekniikalla vielä suuremman painomäärän.

Korte otti Loven treenivideoon Twitterissä kantaa siitä kuultuaan. Hän jakoi maaliskuussa julkaisemansa videon, jossa nostaa vastaavalla liikkeellä 562 paunaa (noin 255 kilogrammaa).

Korte kommentoi suoritustaan erillisellä twiitillä.

– Painan 113 paunaa (noin 51 kilogrammaa), mielestäni jokaisen miesurheilijan pitäisi helposti nostaa enemmän kuin minä, Korte kirjoitti nyt.

Korteen reaktiolle on pohjaa, sillä 208-senttinen ja 114-kiloinen Love painaa yli tuplasti hänen massansa verran. Tässä valossa koripalloilijan suoritus ei vaikuta enää erityisen hurjalta. Hän tekee kyllä videollaan Kortetta enemmän toistoja, mutta selvästi pienemmillä painoilla.

Pika-aitojen tuore suomenennätysnainen twiittasi eilen myös loppukauden ohjelmastaan, johon kuuluvat Ruotsi-ottelu, Euroopan ja Yhdysvaltain välinen ottelu ja Dohan MM-kisat. Seuraavana vuorossa oleva Ruotsi-ottelu käydään 24.–25.8.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?