Annimari Korte ongelmissa ruokavalionsa kanssa – twiittasi surkuhupaisan kuvan tyhjästä lautasestaan - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Annimari Kortteen allergiat aiheuttavat ongelmia Puolassa – surkuhupaisa kuva tyhjästä lautasesta

Annimari Korte juoksee Superliigan naisten pika-aitojen finaalissa sunnuntaina.

Julkaistu: 10.8.2019 19:03

Annimari Korte kilpailee tänä viikonloppuna Puolan Superliigassa. Allergioidensa takia tarkkaa ruokavaliota noudattava aituri ei ole päässyt herkuttelemaan hotellinsa ruokalassa.

Annimari Korte juoksi perjantaina Superliigan naisten 100 metrin aitojen alkuerässään toiseksi ajalla 13,11.

Puolan matka ei ole kuitenkaan ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Korte julkaisi Twitter-tilillään lauantaina kuvan, jossa komeilee kaikki, mistä 31-vuotias pystyy ruokavalionsa puitteissa hotellinsa ruokalassa nauttimaan: lautasellinen pelkkää tyhjää.

– Minulla oli tänään mahtava lounas. Tässä kaikki, mitä voin tarjolla olevasta ruoasta täällä syödä, Korte oli kirjoittanut kuvaansa aihetunnisteen #allergyproblems (allergiaongelmat) lisäksi.

Korte kertoi aiemmin kesällä Ilta-Sanomille taistelustaan allergia-oireiden kanssa. Rajut oireet ovat pakottaneet Kortteen olemaan todella tarkka syömisen kanssa. Jopa tukehtuminen on ollut monta kertaa lähellä

Ruokavaliosta pois ovat ainakin viljat, pähkinät, soija, kalat ja muut merenelävät, useat hedelmät ja raa’at vihannekset.

Pika-aitojen SE-nainen kilpailee Superliigan finaalissa huomenna, Suomen aikaa kello 16.40.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?