Annimari Kortteen ratkaisu kannatti – ”Päätin kylmästi, että pelaan hieman uhkapeliä” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Annimari Kortteen ratkaisu kannatti – ”Päätin kylmästi, että pelaan hieman uhkapeliä”

Annimari Korte ei ollut erityisen pettynyt pronssimitaliin.

Julkaistu: 3.8.2019 11:14

Annimari Korte onnistui kesällä kasvattamaan arvoaan.

Annimari Korte otti 2007 ensimmäisen SM-mitalinsa, pronssin, Lappeenrannassa. Samanvärinen mitali kaulassa pika-aitojen ennakkosuosikki lähti perjantai-iltana matkaamaan kohti pääkaupunkiseutua.

– Minulla on takareidessä niin sanottu hamstring-syndrooma, ja kun keli on näin kolea, sitä alkaa särkeä eikä sillä pysty ponnistamaan. Sikäli tämä ei ollut iso pettymys. Eikä tämä ollut enää ihan niin tärkeä kilpailu sen jälkeen, kun sain Joensuussa rikottua MM- ja olympiarajan, hyväntuulinen Korte sanoi.

Hän kertoi mielellään myös talvella harrastamastaan uhkapelistä, joka myös kannatti.

– Sain talvella sponsoritarjouksia. Päätin kylmästi, että pelaan hieman uhkapeliä enkä tartu niihin. Laskin, että pystyn tänä kesänä sellaiseen tulostasoon, että arvoni kumppanuusmarkkinoilla nousee. Näin siinä myös kävi, kuluvalla kaudella maan seuratuimpien urheilijoiden joukkoon liittynyt Korte kertoi.

Asumisen ja harjoittelemisen Espanjan Valenciassa mahdollistaa mm. 73-vuotiaan valmentajan Rafa Blanquerin osoittama hurtti urheiluhenki.

– Rafa ei ota yhtään rahaa valmentamisestani. Hän on töissä seurassa, mutta tekee tietääkseni sitäkin vapaaehtoispohjalta. Myös useat välttämättömät urheilun tukitoimet saan maksutta.

Korte toivoo, että valmentajallekin tulee pian tilipäivä.

– Jos pääsen seuraavassa jaossa urheilija-apurahojen piiriin, niin korvaan niistä kyllä Rafalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?