USA:n mestaruuskisoissa aidottiin hurjia aikoja – viisi naista painoi vastatuuleen nopeammin kuin Annimari Korte SE-juoksussa!

Julkaistu:

yleisurheilu
Keni Harrison aitoi 100 metriä nopeimmin.
Tänä viikonloppuna Des Moinesissa Iowan osavaltiossa on järjestetty Yhdysvaltojen yleisurheilun mestaruuskisat.

Naisten 100 metrin aidoissa kovimman ajan kellotti Keni Harrison. Digitaalit pysähtyivät aikaan 12,44. Se oli sadasosan hitaammin kuin Harrisonin kauden kärkiaika 12,43, jonka hän juoksi pari viikkoa sitten Monacossa. Kisa juostiin 1,2 metrin vastatuuleen.

Harrison on tämän kauden maailmanlistalla kolmantena Jamaikan Danielle Williamsin (12,32) ja Janeek Brownin (12,40) jälkeen.

Toiseksi juoksi Yhdysvaltojen Nia Ali, joka juoksi kauden parhaallaan 12,55 ja kolmanneksi Brianna McNeal ajalla 12,61.

Aiemmin tällä viikolla uuden Suomen ennätyksen juossut Annimari Korte olisi sijoittunut Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa kuudenneksi SE-ajallaan 12,72. Korte on tällä hetkellä naisten 100 metrin aidoissa maailmantilastossa jaetulla 18. sijalla.

Vaikka naisten 100 metrin aitojen maailmantilasto vilisee yhdysvaltalaisia ja jamaikalaisia juoksijoita, Dohassa heistä juoksee vain kolme juoksijaa maata kohti. Dohassa hallitsevana maailmanmestarina juoksee Australian Sally Pearson, jonka tämän kauden kärkiaika 12,70 on vain kaksi sadasosaa Kortteen aikaa nopeampi.

Tämän hetken naisten 100 metrin aitojen maailmantilaston näet täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt