Korkeushypyn ennätysnaisen Ella Junnilan vaikeudet jatkuvat – Kuortaneen kisa päättyi jääpussi jalassa - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Korkeushypyn ennätysnaisen Ella Junnilan vaikeudet jatkuvat – Kuortaneen kisa päättyi jääpussi jalassa

Korkeushypyn Suomen ennätyksen Turussa hypänneen Ella Junnilan Kuortaneen juhannuskilpailu päättyi kesken kaiken.

Ella Junnila onnistui ylittämään avauskorkeutensa Kuortaneella ennen keskeytystä.

22.6.2019 16:24

Paavo Nurmen kisoissa Turussa Suomen ennätyksen 194 hypännyt Ella Junnila joutui jättämään kilpailun kesken Kuortaneella lauantaina.

Junnila ylitti aloituskorkeutensa 175 ensimmäisellä yrityksellä, mutta seuraavassa korkeudessa 180:ssä Suomen ennätyksen haltija pudotti riman kahdesti.

Viimeisen hyppynsä jälkeen Junnila teippasi jääpussin oikean takareiden ja lähentäjälihaksen alueelle. Samalla nuori urheilija pakkasi tavaroitaan kassiinsa.

Junnilan mukaan kyse ei kuitenkaan ollut mistään vakavasta. Hänen on tarkoitus kilpailla seuraavan kerran vajaan kahden viikon kuluttua Tampereen GP:ssä.

– Takareidessä oli pieniä tuntemuksia, enkä halunnut ottaa riskiä ja jatkaa. En usko, että jalassa on mitään vakavampaa, mutta mennään nyt varman päälle, Junnila kertoi.

Toisen polven SE-urheilijan kaksi viimeistä kilpailua ovat olleet vaikeita upean Turun kilpailun jälkeen, jossa ylittyi 194. Tiistaina Sollentunassa 20-vuotiaan lopputulokseksi jäi ainoastaan 175 tämän päivän kisan tapaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?