Estejuoksija Sandra Erikssonilta shokki-ilmoitus – koko kilpailukausi jää väliin!

Julkaistu:

Yleisurheilu
Estejuoksija Sandra Eriksson ei kilpaile tänä kesänä.
3 000 metrin esteiden SE-nainen Sandra Eriksson ilmoitti Instagram-tilillään jättävänsä kauden väliin.

– Olen surullinen joutuessani kertomaan, että en pysty kilpailemaan tänä kesänä. Sen sijaan aloitan matkani kohti Tokion olympialaisia. 405 päivää jäljellä, aion käyttää niistä jokaisen! Eriksson kirjoitti perjantaina.

Eriksson ei tarkentanut, minkä vuoksi kisakausi jää häneltä väliin. Ilta-Sanomat ei tavoittanut Erikssonia kommentoimaan asiaa.
Eriksson on moninkertainen 3 000 metrin esteiden Suomen mestari. Hän on edustanut Suomea useissa arvokisoissa. Hänen nimissään oleva 3 000 metrin esteiden Suomen ennätys on 9.24,70. Ennätys on vuodelta 2014.

Alkuvuodesta Eriksson avautui Ylen Sportliv-sarjassa mielenterveysongelmistaan.

Nykyään Tukholmassa asuva suomenruotsalainen huippu-urheilija kertoi, kuinka kaikki hänen tunteensa katosivat. Useat stressitekijät kasaantuivat ja lopulta kaikki romahti.

– Elämässä oli vain liikaa kaikkea: vaihdoin valmentajaa, ja siinä tuli paljon uutta. Muutokset ovat minulle vaikeita. Haluan pitää asiat hallinnassani. Sitten loukkaannuin, olympialaisiin oli aikaa alle vuosi. Lisäksi oli kaikenlaista pientä, joista tuli yhteensä vain liikaa. Lakkasin tuntemasta mitään, koska kaikkea oli liikaa. Olin kuin elävä kuollut. Millään ei ollut mitään väliä, eikä mikään tuntunut minkään arvoiselta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt