Video: Polttarisankari Petteri, 42, joutui juoksukisaan Annimari Kortetta vastaan – ”Olihan meillä vähän kokoeroa” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Video: Polttarisankari Petteri, 42, joutui juoksukisaan Annimari Kortetta vastaan – ”Olihan meillä vähän kokoeroa”

Annimari Korte on ollut vahvassa iskussa tällä kaudella.

Julkaistu: 21.8.2018 16:59

Pika-aituri Annimari Korte kohtasi yllättävän vastuksen Helsingin Eläintarhan kentällä.

Annimari Korte on ollut yksi kuluvan yleisurheilukesän suurimpia suomalaissensaatioita. Korte, 30, juoksi kesäkuussa 100 metrin aitojen ennätyksensä 13,14 ja edusti Suomea elokuun alun Berliinin EM-kisoissa.

Viime perjantaina Korte osallistui hieman rentomielisempään juoksukilpailuun, kun hän sai vastaansa 42-vuotiaan polttarisankari Petterin.

– Se oli ihan täysi yllätys. Siinä vaiheessa, kun sinne Eltsun kentälle mentiin, niin saatoin arvata, että jotakin urheilusuoritusta on varmaan luvassa, polttarisankari kertoo.

– En nyt kuitenkaan arvannut, että ihan noin kova vastus on vierellä.

Kilpailumatka oli hieman normaalia lyhempi, sillä Kortteella oli edessään vain kolme aitaa. Petteri sai hieman tasoitusta: hän juoksi omalla radallaan ilman aitoja.

Korte julkaisi kilpailusta videon Instagram-tilillään:

Voittajasta ei kuitenkaan jäänyt epäselvyyttä.

– Kun pääsin ylös telineistä, niin Annimari oli varmaan jo ensimmäisellä aidalla.

– Olihan meillä myös vähän kokoeroa: itse painan 115 kiloa, ja Annimari tuskin puoltakaan siitä. Pitäähän sitä jollakin selitellä...

Petteri, 42, on tullut tutuksi Gladiaattorit-ohjelmasta, johon hän osallistui kilpailijana viime kesänä. Petteri menee syyskuun alussa naimisiin tosi-tv-ohjelmista tunnetuksi tulleen Anne-Mari Miettisen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?