Sanna Kämäräinen perkasi kisapettymystään itkuisella videolla: ”Olen niin keskeneräinen kuin ihminen voi olla” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Sanna Kämäräinen perkasi kisapettymystään itkuisella videolla: ”Olen niin keskeneräinen kuin ihminen voi olla”

Sanna Kämäräinen oli kiekkokarsinnan paras suomalainen, mutta tulos ei riittänyt finaaliin.

Julkaistu: 11.8.2018 14:43

Kiekkonaisten EM-kisarupeama oli pettymys.

Salla Sipponen ja Sanna Kämäräinen puhuivat avoimesti pettymyksestään torstain naisten kiekonheiton karsinnan jälkeen. Kumpikin sekä myös Helena Leveelahti karsiutuivat finaalista.

Kämäräinen murtui kyyneliin haastatteluissa tuoreeltaan kilpailun jälkeen. Perjantai-iltana Kämäräinen julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa jatkoi pettymyksensä ruotimista suorin sanoin. Raju pettymys ei ollut laantunut.

– Ajattelin, että olisin henkisesti kasvanut niin paljon, että pystyisin handlaamaan tämän tuloksen. Tulos oli vielä kesäkuussa oikein hyvä, muttei näköjään elokuussa ole enää hyvä. Totta kai olen kiitollinen, että täällä saan olla, mutta kun tullaan arvokisa-areenoille ja tehdään huippu-urheilua niin tämä on tulosurheilua, itkuinen Kämäräinen kertaa videolla.

Kämäräinen heitti 54,76 ja oli parhaana suomalaisena 19:s. Pettymys EM-tuloksesta oli raskas, vaikka alla oli peräti 995 päivää kestänyt kilpailutauko. Se päättyi Turussa kesäkuun alussa.

– Ei tunnu kivalta heittää tällainen tulos kun olisi varmasti… ei olisi paljon vaadittu tästä eteenpäin… mutta ei, ei. Mä olen niin keskeneräinen kun voi ihminen olla. Yritetään silti vielä tästä. En muistanut, että voi tuntua näin pahalta kisan jälkeen kun heittää näin.

– Kiitos kaikille kun olette katsoneet ja kannustaneet. Se on tosi tärkeää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?