Karsiutuneet Suomen kiekkonaiset avautuivat EM-stadionin uumenissa – painokelvotonta tekstiä ja kyyneltulvaa - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Karsiutuneet Suomen kiekkonaiset avautuivat EM-stadionin uumenissa – painokelvotonta tekstiä ja kyyneltulvaa

Salla Sipponen ja Sanna Kämäräinen pettyivät raskaasti kiekonheiton karsinnassa.

Salla Sipponen (vas.) ja Sanna Kämäräinen.­

9.8.2018 13:33

– Hyvä tunnelma, mutta ei v***u mihinkään.

Salla Sipponen ei kierrellyt ja kaarrellut vastauksessaan, kun lehdistö tiedusteli hänen tuntemuksiaan karsinnasta Berliinin olympiastadionin uumenissa.

Sipponen tuskaili etenkin sitä, ettei finaaliin päästäkseen olisi tarvinnut heittää edes karsintarajaa 58,50. Nyt loppukilpailupaikka aukesi tuloksella 56,52.

– Kyllähän se kyrpii, parhaallaan tasan 54 metriä kiskaissut Sipponen latasi.

Sipposen ennätys on 58,36, jonka hän heitti Lapinlahdella 28. heinäkuuta.

Hetkeä myöhemmin lehdistön eteen käveli vakavasta loukkaantumiskierteestä toipunut Sanna Kämäräinen, joka murtui kyyneliin välittömästi.

– Totta kai se on hyvä, että olen täällä. Mutta kerta kun katson omaa reaktiotani, haluaisin pystyä heittämään paremmin. Ei se näköjään riitä minulle, että heittää mitä vaan tuloksia. Olen edelleen sitä mieltä, että tämä tulos on parempi kuin ei mitään tulosta, Kämäräinen vuodatti ja viittasi 995 päivän kilpailutaukoon, joka päättyi Turussa kesäkuun alussa.

Kämäräinen heitti 54,76 ja oli parhaana suomalaisena 19:s. Kolmantena suomalaisena kiekon karsintaan osallistui tuore nuorten MM-hopeamitalisti Helena Leveelahti, joka kiskaisi karsinnassa 53,56.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?