Camilla Richardssonille karmea pettymys – EM-kisat sivu suun Kalevan kisojen vesiesteellä: ”Olen panostanut niihin todella paljon” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Camilla Richardssonille karmea pettymys – EM-kisat sivu suun Kalevan kisojen vesiesteellä: ”Olen panostanut niihin todella paljon”

Richardsson loukkasi itseään Kalevan kisojen estejuoksussa.

Camilla Richardsson joutuu jäämään sivuun EM-kisoista.­

23.7.2018 14:14

Kalevan kisoissa jalkansa loukannut estejuoksija Camilla Richardsson jää pois yleisurheilun elokuisista EM-kisoista. Richardssonin pysäytti nilkan telaluun murtuma, ja juoksijan kausi on ohi.

– Murtuma tuli Kalevan kisoissa, kun tulin 3 000 metrin esteissä toiseksi viimeistä kertaa vesiesteelle, ja astuin siinä vähän väärin, Richardsson kertoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Jyväskylässä kisan jälkeen Richardsson vähätteli vammaa.

– Se ei silloin heti tuntunut kipeältä, mutta juoksun jälkeen jalkaan alkoi sattua. Siitä otettiin magneettikuvat, ja sieltä löytyi telaluun murtuma, Richardsson kertoi.

Hän joutuu pitämään kahdesta kolmeen kuukautta juoksutaukoa.

– Pidän nyt parin viikon ylimenokauden. Sen jälkeen pääsen pyöräilemään ja tekemään korvaavaa harjoittelua. Syys-lokakuussa pitäisi päästä aloittamaan normaali harjoittelu, Richardsson sanoi.

Hyvää kautta juossut Richardsson oli rikkonut EM-rajan estejuoksussa ja 10 000 metrillä.

– Juuri siksi olen tosi pettynyt. Kaikki on mennyt niin hyvin. Olen panostanut EM-kisoihin todella paljon.

LUE LISÄÄ: Yleisurheilun EM-joukkuetta täydennettiin – odotetut pika-aiturinaiset mukana

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?