Ranskalainen yleisurheilija katosi Las Vegasissa – perhe etsii silminnäkijöitä - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Ranskalainen yleisurheilija katosi Las Vegasissa – perhe etsii silminnäkijöitä

Julkaistu: 21.3.2018 6:53

Helmikuussa 20 vuotta täyttänyt Mathieu Louisy matkusti kuusi päivää sitten Las Vegasin harjoitus- ja kongressimatkalle, mutta ranskalaisaituri ei ole palannut kotimaahansa.

Viime kesänä 110 metrin aidat (99 cm) aikaan 13,81 juossut Mathieu Louisy ei ole maailman tunnetuin pika-aituri, mutta juuri nyt hän on maailman etsityin aitajuoksija. Helmikuussa 20 vuotta täyttänyt ranskalainen lensi 14. maaliskuuta Las Vegasiin, jossa hänen oli tarkoitus harjoitella ja osallistua urheiluaiheiseen seminaariin.

Louisyn oli määrä ilmoittautua Rio-hotellissa konferenssia varten, mutta hänen jälkensä katoavat ensimmäisen yön jälkeen. Sen Louisy vietti hulppeassa Stratosphere-hotellissa, mutta sen jälkeen nuorukaisesta ei ole kuultu mitään. Hänen piti lentää takaisin Ranskaan 20. maaliskuuta, mutta perhe on odottanut turhaan urheilijaa takaisin kotiin.

Puhelin mykistyi

Louisyn serkku laittoi Facebookin ilmoituksen, jossa toivottiin ihmisten ottavan sukulaisiin yhteyttä, mikäli heillä on tietoa aitajuoksijan liikkeistä 15. maaliskuuta jälkeen. Tuona päivänä Louisy oli serkun mukaan soittanut äidilleen ja tyttöystävälleen ilmoittaen, että hän ei voi kovin hyvin. Sen jälkeen Louisy ei ole päivittänyt mitään sosiaaliseen mediaan, ja hänen puhelimensa on ollut pois päältä.

Louisy oli matkalla yksin. Hänen viimeisin sosiaalisen median postaus oli kuva, jossa hän oli kahden miespuolisen henkilön seurassa. Louisyn omaiset toivovat kyseisten henkilöiden ottavan yhteyttä ja antavan lisätietoja ranskalaisen vaiheista Las Vegasissa.

Louisyn katoaminen on herättänyt runsaasti huomiota juoksijan kotimaassa, jossa esimerkiksi urheilun päivälehti L’Équipe on uutisoinut asiasta. Myös yleisurheiluyhteisö on välittänyt tietoa Louisyn katoamisesta. Esimerkiksi entinen ranskalainen korkeushyppääjä Maryse Éwanjé–Épée tviittasi aiheen tiimoilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?