Yleisurheilu

Hurja muodonmuutos: pikajuoksun MM-mitalisti innostui kehonrakennuksesta – on nyt huima lihaskimppu!

Julkaistu:

Yleisurheilu
Brittiläinen aituritähti Andrew Turner innostui kehonrakennuksesta aktiiviuransa jälkeen.
Urallaan EM-kultaa (2010) ja MM-pronssia (2011) 110 metrin aitajuoksussa voittanut Andrew Turner lopetti yleisurheilu-uransa 34-vuotiaana kauden 2014 jälkeen.

Sen jälkeen hän innostui fitnessurheilusta. Aluksi Turner toimi personal trainerina, mutta pian hän alkoi harrastaa myös kehonrakennusta. Eikä se jäänyt pelkäksi harrasteluksi.

Turner kertoi taannoin BBC:n haastattelussa kiinnostuneensa kehonrakennuksesta veljensä innoittamana. Turnerin veli, Garry, on menestynyt fitnessmalli.

– Tarvitsin jotakin, mihin keskittyä. Sain inspiraatiota, kun näin veljeni työskentelevän, Turner sanoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Koska juoksin, olin aina melko laiha ja hintelä. En ole ikinä voinut olla lihaksikas ja laiha samaan aikaan, hän jatkoi.

Entinen aitajuoksija treenasi punttisalilla hullun lailla ja kertoi ahmineensa jopa 6 000 kilokaloria päivässä. Yleisurheilu-urallaan Turner painoi 77 kiloa, määrätietoisen treenaamisen tuloksena hänen painonsa nousi 20 kilolla.Turner kruunattiin voittajaksi heti debyyttikilpailussaan Miami Pro Fitnessissä lokakuussa 2015.

Pelkkä fitness ei entiselle aitajuoksijatähdelle riittänyt. Hän ryhtyi myös nyrkkeilemään ja onkin otellut runsaasti amatööriotteluja.
Viimeisimmän kamppailunsa Turner otteli viime perjantaina. Hän voitti sen teknisellä tyrmäyksellä (video alla.)
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyTurner kohtaa tammikuussa kehässä toisen entisen Britannian pikajuoksutähden Dwain Chambersin.

– En olisi ikinä uskonut, että lyön Dwain Chambersia naamaan hyväntekeväisyyden nimissä, Turner kirjoitti Twitterissä otteluun liittyen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt