Tapio Suomisen rakas on kaunis ghanalainen sairaanhoitaja: ”Olin ehdottomasti aloitteellinen osapuoli”

Suominen on ollut reilut kaksi vuotta kaukosuhteessa Evelynin, 36, kanssa.

Tapio Suominen esitteli Evelyn-rakkaansa kameroille Urheilugaalassa tammikuussa.

Sunnuntaina päättyneet Lontoon MM-kisat olivat selostaja-toimittajakonkari Tapio Suomiselle suuri näytön paikka ja iso työrutistus.

– Kuusi tuntia päivässä kisojen alla, kuusi tuntia per laji. Symbolisesti oli tärkeää onnistua nimenomaan Lontoossa, koska 2012 lähdin olympiakisoista kotimatkalle itse aiheuttamieni parisuhdesotkujen takia, Suominen kertoo Ilta-Sanomille.

– Kiittävä yleisö- ja työyhteisöpalaute lämmitti todella paljon, hän tunnustaa.

Parisuhdesotkut ovat nyt takana päin. Suominen on löytänyt rinnalleen rakkauden.

Suomisen sydän jätti pari lyöntiä väliin keväällä 2015.

Selostajakuuluisuus piipahti työpäivän päälle Tampereen Teerenpeli-ravintolassa ja iski silmänsä kauniiseen tummaihoiseen naiseen. Suominen ja Evelyn ovat nyt seurustelleet yli kaksi vuotta etäsuhteessa.

– Hän asuu Tampereella ja minä Hämeenlinnassa. Tapaamme viikoittain. Alkumetreillä olin ehdottomasti aloitteellinen osapuoli.

Suominen esitteli 36-vuotiaan rakkaansa kameroille viime Urheilugaalassa Helsingissä, mutta muuten pari on pitänyt matalaa profiilia.

– Evelyn on kotoisin Ghanasta. Monen asian summana hän päätyi töihin Puolan Lagosin-suurlähetystöön Nigeriaan ja sieltä kansainvälisessä opiskelijavaihdossa Puolaan ja myöhemmin Suomeen. Hänellä on yksi lapsi.

Evelyn on opiskellut Suomessa sairaanhoitajaksi ja työskentelee alalla.

– Suhteen aikana olen tietysti kiinnostunut kovasti Ghanasta ja Länsi-Afrikasta. Olemme puhuneet, että olisi upeaa mennä käymään siellä ja tavata Evelynin sukua. Olen luottavainen, että reissu toteutuu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?