Huomasitko Usain Boltin tv-kuvissa toistuneen käsimerkin MM-Lontoossa? Nyt sen traaginen merkitys paljastui

Julkaistu:

Yleisurheilu
Usain Boltin asioidenhoitaja Ricky Simms kertoi Ilta-Sanomille, mistä toistuvassa käsimerkissä on kysymys.
Se tapahtui Lontoon MM-kilpailujen 100 metrin alkuerissä, välierissä ja loppukilpailussa.

Suurista eleistään tunnettu Usain Bolt, 30, hyvästelee arvokisa-areenat Lontoossa, ja jäähyväisissään supertähti on lisännyt laajaan showrepertuaariinsa uuden merkin.

Kun kenttäkuuluttaja esittelee urheilijan rata radalta, Bolt muodostaa vasemman kätensä etu- ja keskisormella sekä oikean käden etusormella a-kirjaimen. Elettä ei ole nähty aiemmin tällä kaudella tai ylipäätään Boltin uralla.


– Ele viittaa ”A-ryhmään”. Kyseessä on jamaikalainen ystäväporukka, johon Bolt kuuluu. Hän tekee eleen kunnioituksesta ryhmään kuuluneelle henkilölle, joka menehtyi muutama kuukausi sitten, Boltin asioidenhoitaja Ricky Simms kommentoi lyhyesti Ilta-Sanomille puhelimitse.

Simms vahvisti myös IS:lle, että Boltin kunnianosoitus on korkeushyppääjä Germaine Masonille. Alun perin Jamaikaa ja vuodesta 2006 alkaen Britanniaa edustanut Mason menehtyi moottoripyöräonnettomuudessa 20. huhtikuuta 2017 lähellä Jamaikan pääkaupunkia Kingstonia.


Masonin urheilu-uran parhaaksi saavutukseksi jäi Britannian väreissä voitettu olympiahopea Pekingissä 2008.


Boltin A-ele saatetaan nähdä tv-kuvissa vielä Lontoon MM-kilpailuissa 4 x 100 metrillä. Sen alkuerät ja loppukilpailu juostaan lauantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt