Ennennäkemätön tilanne Timanttiliigassa – pituushyppääjän peruukki lensi hypyn aikana päästä - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Ennennäkemätön tilanne Timanttiliigassa – pituushyppääjän peruukki lensi hypyn aikana päästä

Blessing Okagbarelle kävi kehnosti kesken ilmalennon.

Julkaistu: 16.6.2017 11:43

Nigerialaishyppääjä Blessing Okagbaren peruukki lensi omille teilleen hypyn alastulovaiheessa.

Pituushyppääjä ja pikajuoksija Blessing Okagbare joutui erikoiseen tilanteeseen torstai-iltana Oslon Timanttiliigassa.

Okagbare, 28, ponnisti kisan avaushyppyynsä ja liiteli päälle kuuden metrin lukemiin. Laskeuduttuaan hiekalle nigerialaisurheilijan peruukki lensi tämän päästä.

Peruukki putosi vähän matkan päähän hyppääjän taakse. Videon Okagbaren hypystä voi katsoa Timanttiliigan YouTube-kanavalta.

Okagbaren suoritus mitattiin peruukista, jolloin hypylle kertyi mittaa 6,21 metriä.

Okagbare ei tapahtuneesta hätkähtänyt. Nigerialainen pudisteli heti suorituksensa jälkeen hymyillen päätään, poimi hypyn mittauksen jälkeen peruukin maasta ja laittoi sen takaisin päähänsä.

TV: Här tappar hon håret – mitt under längdhoppet. https://t.co/N2NbgQFX4I pic.twitter.com/44v25lZzBq— SVT Sport (@SVTSport) June 15, 2017

Jos twiitti ei näy, sen voi katsoa täältä.

Okagbare oli lopulta kilpailun seitsemäs tuloksella 6,48. Voittoa Oslossa juhli Yhdysvaltain Tianna Bartoletta, joka hyppäsi parhaimmillaan 6,79 metriin.

Okagbare on pituushypyn ja pikajuoksun moninkertainen arvokisamitalisti. Hän saavutti pituushypyssä pronssia Pekingin olympialaisissa 2008 ja hopeaa Moskovan MM-kisoissa 2013.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?