Yleisurheilu

Suosittu Mika Lehtimäki katosi ruudusta – he ovat Ylen uudet yleisurheilun asiantuntijat

Julkaistu:

Yleisurheilu
Yle julkisti yleisurheilulähetystensä uuden asiantuntijakaksikon.
Vielä viime kaudella Ylen yleisurheilun tv-lähetysten kommentaattorina toimi Mika Lehtimäki. Hän työskentelee nykyään Olympiakomitean palveluksessa nopeus ja teholajien lajiryhmävastaavana.

Yle kertoi perjantaina nettisivuillaan, että se on pestannut yleisurheilun asiantuntijoiksi Tiia Hautalan ja Jarkko Finnin. Molemmat ovat entisiä maajoukkuetason moniottelijoita. Radion puolella yleisurheilun kommentaattorina jatkaa Tuomas Raja.

Hautala saavutti urallaan mm. viidennen sijan Sevillan MM-kisoissa 1999 ja kahdeksannen sijan Sydneyn olympialaisissa 2000. Finni voitti urallaan seitsemän SM-mitalia.

– Mika Lehtimäellä on isot saappaat, mutta hiukan aikaa mietittyäni oivalsin, että niihin ei tarvitse edes yrittää hypätä. Sen sijaan juoksentelen ihan omat piikkarit jalassa. Teen työtä omista lähtökohdista ja vahvuuksistani käsin, Hautala sanoi Ylen nettisivujen mukaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Uusia asiantuntijoita kuullaan tänä vuonna mm. EM-hallikisoissa, Lontoon MM-kisoissa sekä Kalevan kisoissa ja Eliittikisa-sarjan osakilpailuissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt