Valittiinko Tommi Evilä väärään työhön? - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Valittiinko Tommi Evilä väärään työhön?

Suomen urheiluliiton ratkaisut puhuttavat ISTV:n yleisurheilustudiossa.

1.12.2016 20:30

IS:n erikoistoimittaja Pekka Holopainen ja yleisurheiluasiantuntija Mika Järvinen pohtivat muun muassa sitä, oliko SUL:ltä oikea ratkaisu romuttaa vanha lajivalmentajajärjestelmä.

Lisäksi SUL valitsi kolme uutta valmennuspäällikköä: pituushypyn MM-pronssimitalistin Tommi Evilän, entisen pikajuoksijan Hannu Hämäläisen ja valmennuspuolella vaikuttaneen Antti Leskisen.

Järvinen pohtii, miksi vastikään huippu-urheilu-uransa lopettaneet Evilä ja Hämäläinen päätyivät päällikkövirkoihin, joissa painopiste ei ole urheilijoiden päivittäisessä ohjaamisessa.

– Tommilla ja Hannulla on varmasti paljon annettavaa, mutta saavatko he hyödynnettyä osaamistaan näissä pesteissä? Näissä työ on kuitenkin järjestöasioiden pyörittämistä. Toivottavasti päivittäisestä perustyöstä jää riittävästi aikaa tulevien huippujuniorien kehittämiseen, Järvinen sanoo artikkelin pääkuvana olevalla videolla.

Reilut 16 minuuttia kestävässä studiossa käydään läpi myös Vuoden urheilija -äänestystä yleisurheilun näkökulmasta, ja Järvinen listaa hallikauden mielenkiintoisimmat suomalaisurheilijat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?