Viinaa ja ryhmäseksiä – yleisurheilun olympiavoittaja paljastaa, mitä arvokisojen kulisseissa tapahtuu - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Viinaa ja ryhmäseksiä – yleisurheilun olympiavoittaja paljastaa, mitä arvokisojen kulisseissa tapahtuu

Pituushyppääjä Greg Rutherford ällistyi ensimmäisissä arvokisoissaan 18-vuotiaana.

Greg Rutherford on kokenut monet villit juhlat urheilu-urallaan.

26.10.2016 15:39

Pituushypyn olympiavoittaja ja maailmanmestari, britti Greg Rutherford paljastaa omaelämäkerrassaan Unexpected, mitä arvokisojen kulisseissa oikeasti tapahtuu.

Nyt 29-vuotias Rutherford voitti junioreiden Euroopan mestaruuden vuonna 2005, mikä oli alku hänen menestyksekkäälle urheilu-uralleen. Samaan aikaan juuri täysi-ikäiseksi ehtinyt mies pääsi jyvälle siitä, mitä urheilijat tekevät tärkeiden kisojen jälkeen.

– Päätösseremonian jälkeen oli isot juhlat. Se, mitä mitä niissä tapahtui, oli uskomatonta. Olin ällistynyt, kuinka moni veti kovat kännit ja harrasti irtosuhteita useiden kumppaneiden kanssa, Rutherford kertoo The Sunin siteeraamassa kirjassaan.

– Nautinnonhaluinen ja kevytkenkäinen käytös oli ihan yleistä mestaruuskisojen jälkeen.

Greg Rutherford on voittanut urallaan muun muassa kaksi olympiamitalia ja maailmanmestaruuden.

Rutherford ei itsekään ollut puhdas pulmunen, sillä vapaamielinen ilmapiiri imaisi nopeasti mukaansa.

– Löysin itseni samasta sängystä jopa usean parin kanssa yhtä aikaa, Rutherford paljastaa.

Vuoden 2006 Commonwealth Gamesissa pituushyppääjä oppi, mitä urheilijoiden kaulassa roikkuva akkreditointi-kortti merkitsi.

– Vanhemmat joukkueen jäsenet kutsuivat sitä passiksi, jolla sai jalat aukeamaan.

Englantilaisia urheilijoita kritisoitiin kisojen jälkeen siitä, etteivät he voittaneet tarpeeksi mitaleita.

– Ymmärrän kyllä miksi. Jotkut olivat keskittyneempiä hauskanpitoon ja hurvitteluun kuin tekemään ennätyksiä. Valitettavasti tämä asia ei ole tainnut paljon muuttua.

Rutherford voitti olympiakultaa Lontoossa vuonna 2012. Hänestä tuli kerralla maailmankuulu. Kaikki halusivat osansa hänestä.

– Yhdessä yössä Twitter-seuraajieni määrä kasvoi 6 000:sta yli 100 000:een. Sain paljon tarjouksia harrastaa seksiä – niin miehiltä kuin naisilta, Rutherford muistelee.

Ilmiö ei ollut pelkästään negatiivinen, sillä Rutherford tapasi nykyisen puolisonsa ja lapsensa äidin Susie Verrillin juuri Twitterin kautta.

Greg Rutherford on nykyään onnellinen perheenisä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?