Yleisurheilun EM-kultamitalisti joutui auto-onnettomuuteen – saattaa menettää raajan - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Yleisurheilun EM-kultamitalisti joutui auto-onnettomuuteen – saattaa menettää raajan

Espanjalainen pikajuoksija Bruno Hortelano loukkaantui auto-onnettomuudessa Madridissa maanantaina.

Bruno Hortelano sai pahoja käsivammoja, uutisoi AS-lehti.

5.9.2016 13:49 | Päivitetty 5.9.2016 14:24

Turmasta kertoneen AS-lehden mukaan Bruno Hortelano oli kolarin sattuessa kyydissä matkustajana.

Hänet on viety sairaalaan. Hortelano, 24, sai oikeaan käteensä vammoja, jotka vaativat kiireellistä leikkaushoitoa. Lisäksi hänen epäillään saaneen aivotärähdyksen.

Bruno Hortelano juoksi Espanjan väreissä Rion olympiakisoissa.

Sairaalasta kerrottiin AS:lle, että Hortelanon vammat ovat vakavia. Urheilijan agentti Alberto Armas kertoi hieman ennen kello 13:sta Twitterissä, että Hortelanoa leikataan parhaillaan.

Bruno Hortelano ha sufrido un accidente de tráfico esta madrugada en Madrid. Esta siendo operado de unas lesiones en su mano derecha— Alberto Armas (@alberto_armas) 5. syyskuuta 2016

Marca-lehden saamien tietojen mukaan Hortelanon oikeasta kädestä on murtunut luita ja katkennut jänteitä. Käsi saatetaan joutua amputoimaan.

Bruno Hortelano voitti 200 metrin EM-kultaa Amsterdamissa heinäkuussa. Hän on Espanjan ennätysmies sekä 100 metrillä (10,06) että 200 metrillä (20,12).

EM-kisoissa hän luuli ensin sijoittuneensa toiseksi, mutta nousi ykköseksi Hollannin Churandy Martinan hylkäyksen jälkeen. Hortelanon yllättynyt reaktio kultamitalin varmistuttua uutisoitiin laajalti ympäri maailman.

Juttua päivitetty klo 14.18. Lisätty tietoja Hortelanon vammoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?