Mystiset ”häiriötekijät” haittasivat Nooralotta Nezirin harjoittelua – nyt juoksijatähti kertoo, mistä oli kyse - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Mystiset ”häiriötekijät” haittasivat Nooralotta Nezirin harjoittelua – nyt juoksijatähti kertoo, mistä oli kyse

Nooralotta Neziri hätkähdytti lausunnollaan SM-hallikisoissa helmikuussa Tampereella. Nyt hän avaa ongelmiensa taustat.

Nooralotta Neziri voitti 60 metrin aidat SM-hallikisoissa Tampereella helmikuussa.

26.4.2016 7:25

Suomen nopein naisaituri Nooralotta Neziri voitti helmikuun lopun SM-hallikisoissa 60 metrin aidat ajalla 8,10. Juoksun jälkeen hän puhui talvestaan mystiseen sävyyn.

– Olin ihan varma, että mokaan tämänkin. Tänä talvena on sattunut niin paljon kaikennäköistä, Neziri kertoi Tampereella juostun kisan jälkeen.

Neziri, 23, loukkasi molemmat polvensa harjoitusonnettomuudessa helmikuun alussa. Vamman takia hän ei pystynyt juoksemaan viikkoon ja joutui muuttamaan harjoitusohjelmaansa, mutta muitakin huolia oli.

– Elämässä on tapahtunut muutoksia. Ne ovat väsyttäneet. Palautuminen hidastuu, kun ympärillä on ylimääräistä hälinää, Neziri sanoi helmikuussa.

Tuolloin Neziri ei halunnut kertoa enempää, mutta tuoreimmassa Urheilusanomien numerossa hän kertoo asioistaan avoimemmin.

SM-hallikisoissa viittasit myös urheilun ulkopuolisiin asioihin elämässäsi, jotka ovat haitanneet harjoitteluasi. Mikä on tässä suhteessa tilanne nyt?

– Nyt on kaikki urheilun kannalta hyvin, treeni kulkee ja koulua on vähän jäljellä. Ei ole mitään häiriötekijöitä. Neziri vastasi.

Minkälaisista asioista oli kysymys?

– Ei siinä ollut mitään ihmeellistä. Oli muutto ja tosi paljon opiskelua, ja välillä harjoittelin väsyneillä jaloilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?