Tämä twiitti sai Seppo Rädyn totiseksi – ”Täytyy kyllä selvittää, että kuka tämä pelle oikein on” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Tämä twiitti sai Seppo Rädyn totiseksi – ”Täytyy kyllä selvittää, että kuka tämä pelle oikein on”

Keihäslegenda Seppo Räty on ihmeissään kuulleessaan Ilta-Sanomilta Vale-Seposta, joka edelleen jatkaa twiittien lähettämistä ikään kuin oikeana Seppo Rätynä.

Seppo Räty ei riemastunut Vale-Sepon tuoreimmasta tempauksesta.

18.9.2015 18:33

Yli 11000 Twitter-käyttäjää seuraa tiliä @ratyseppo, jonka profiilikuvana on keihäänheiton maailmanmestari Seppo Räty. Kyseessä ei ole Räty, vaan identiteettivaras.

– Mie en tiedä tällaisesta mittään. Mutta sen voin vakuuttaa, että mie en edelleenkään ole ainuttakaan viestiä laittanut, Räty kommentoi.

Räty kertoo tavanneensa kesällä pariskunnan, joka oli tullut kehumaan häntä "hyvistä twiiteistä".

– Olin aivan äimän käkenä. Sanoin, että ihan kiva juttu varmaan, mutta mie se en ole, koska en omista edes nettiyhteyttä. Sähköpostit käyn kerran viikossa lukemassa kaverillani, Räty kertoo.

- Enkä muuten aio koskaan nettiä hommatakaan.

@RatySeppo On vieraillut! Kalevan kisoissa (keihään finaali!),Susijengin pelissä,Gymnaestradassa,School Action Dayssa jne jne.Lisää tulossa!— Sanni Grahn-Laasonen (@sannigrahn) September 16, 2015

Hiljattain Vale-Seppo twiittasi hiljattain kysymyksen myös urheiluasioista vastaavalle opetus- ja kulttuuriministerille Sanni Grahn-Laasoselle (kok).–Joko ministeri on vieraillut urheilukentillä vai onko aika mennyt kaiken maailman töhertely- ja runokerhoissa?

Tämän kuultuaan Räty suhtautuu asiaan jo hieman totisemmin.

– Jos alan kuulla epämiellyttäviä huhuja, niin sitten täytyy kyllä selvittää, että kuka tämä pelle oikein on. Hyvä, että feikki tulee nyt ilmi, Räty alleviivaa.

Rädyn lausunnon jälkeen @ratyseppo-tili muutti käyttäjänimensä muotoon Vale-Seppo Räty, ja profiilikuvaukseen on lisätty mainita, että kyseessä on parodiatili.

Juttua on muokattu 20.17. Lisätty tieto @ratyseppo-käyttäjätilin nimenmuutoksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?