Justin Gatlin yllättyi 16-vuotiaasta vastustajastaan – ”Tämä nuori kaveri Japanista on uskomaton” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Justin Gatlin yllättyi 16-vuotiaasta vastustajastaan – ”Tämä nuori kaveri Japanista on uskomaton”

Usain Bolt ja Justin Gatlin aloittivat tiistaina toisen osan kaksintaistelussaan yleisurheilun MM-kisoissa Pekingissä.

Justin Gatlin yllättyi vastustajansa nopeudesta.

25.8.2015 22:05

Molemmat etenivät 200 metrin välieriin, mutta valittivat väsymystä Usain Boltin voittoon sunnuntaina päättyneen satasen jälkeen.

– Väsynyt, väsynyt, väsynyt, Bolt puuskahti juostuaan alkuerässään 20,28.

– Olen väsynyt ja jalat ovat yhä arat, mutta otan tänä iltana kylvyn ja toivottavasti olen kunnossa huomenna, Bolt sanoi.

Justin Gatlin sanoi tuntevansa sadan metrin vaikutukset jalkojensa lisäksi mielialassaan selvitettyään alkueränsä ajassa 20,19. Gatlin ei ole hävinnyt 200 metrillä sitten vuoden 2013.

– Satasen finaali oli minulle vaikea myös tunnetasolla, mutta nyt yritän kahtasataa. Olisin juossut alkuerän hitaammin, mutta Sani puski minua eteenpäin. Tämä nuori kaveri Japanista on uskomaton, Gatlin sanoi.

16-vuotias Abdul Hakim Sani Brown sai Gatlinin ihmettelemään.

Gatlinin mainitsema nuori mies Japanista on 16-vuotias Abdul Hakim Sani Brown, joka juoksi Gatlinin imussa 20,35 ja eteni välieriin.

– On unelmaa olla täällä. En tiedä pääsenkö loppukilpailuun mutta uskon pystyväni juoksemaan nopeammin. Aion antaa kaikkeni, japanilaisen äidin ja ghanalaisen isän poika sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?