Ruuskanen peittosi Armi Kuuselan - kultajuhlien yleisömäärä lähes 40 prosenttia Pielaveden väkiluvusta - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Ruuskanen peittosi Armi Kuuselan - kultajuhlien yleisömäärä lähes 40 prosenttia Pielaveden väkiluvusta

Armi Kuusela keräsi viikonloppuna Muhokselle 1300 ihailijaa.

25.8.2014 20:57 | Päivitetty 25.8.2014 21:04

Paremmaksi pisti Antti Ruuskanen, joka häkeltyi kultajuhlassaan. Liikuntahalli pullisteli savolaista juhlaväkeä Pielavedellä.

Juhla veti liikuntahallin niin täyteen väkeä kuin sinne saa ottaa. Kun hallin yleisö ja läheisen Suojala-talon vieraat lasketaan yhteen, Ruuskasta juhli arviolta 1 800 ihmistä. Pielaveden asukasluku on 4823, joten yleisöä oli noin 37 prosenttia kunnan väkiluvusta.

- Voi sanoa, että häkeltynyt olo on. Olette yhtä tärkeässä roolissa kuin taustajoukkoni, Ruuskanen sanoi.

Loppukesän maanantai-ilta oli hämärä Pielavedellä, eikä mieltä nostattanut taivaalta vuolaana valunut sade. Kunnan liikuntahallissa tunnelma oli kuitenkin paljon iloisempi ja valoisampi.

Hetken odottelun jälkeen Ruuskanen asteli onkivapojen muodostamaa kujaa pitkin juhlapaikalle avopuolisonsa Tuula Moilasen kanssa. Kansa otti lämmöllä sankarinsa vastaan.

- Sinä tiedät, kuinka suuri ilo ja kunnia on edustaa Pielavettä ja onnitella sinua. Ylpeys, jota meille tuot, on ainutlaatuista, kunnanhallituksen puheenjohtaja Mia Simpanen sanoi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?