Kärynnyt jamaikalainen tähtijuoksija palaa viikonloppuna kilparadoille - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Kärynnyt jamaikalainen tähtijuoksija palaa viikonloppuna kilparadoille

Veronica Campbell-Brown kilpailee jälleen viikonloppuna.

Julkaistu: 6.3.2014 10:52

Kymmenen kuukautta sitten positiivisen dopingnäytteen antanut Veronica Campbell-Brown juoksee jälleen kilpaa tulevana viikonloppuna sisäratojen MM-kilpailuissa Puolassa.

Kolminkertainen olympiavoittaja asetettiin kilpailukieltoon viime kesäkuussa, kun hän antoi kiellettyä nesteenpoistoainetta sisältäneen näytteen Kingstonissa järjestetyissä kisoissa. Kielletty aine oli diureetti, jota Campbell-Brown kertoi saaneensa voiteesta.

Viime syksynä Campbell-Brown ei voinut osallistua kilpailukieltonsa takia Moskovan MM-kisoihin. Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS kumosi kuitenkin pannan, sillä näytteen keräämisessä ja käsittelyssä oli havaittu vakavia puutteita.

- Menetin mahdollisuuden kilpailla lähes koko vuoden 2013, enkä voinut myöskään puolustaa 200 metrin MM-titteliäni. Mutta aion jatkaa taistelua, Campbell-Brown sanoi.

Sisäratojen MM-kilpailut järjestetään viikonloppuna Puolan Sopotissa. Campbell-Brown on mukana 60 metrillä. Hän on voittanut matkan kaksi viimeistä maailmanmestaruutta, Dohassa 2010 ja Istanbulissa 2012.

Lähde: Dagbladet

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?