Paralympiavoittaja Oscar Pistorius otettiin kiinni epäiltynä naisystävän ampumisesta - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Paralympiavoittaja Pistorius otettiin kiinni epäiltynä naisystävän ampumisesta

Eteläafrikkalainen paralympiaurheilija Oscar Pistorius on otettu kiinni epäiltynä naisystävän ampumisesta. Poliisi on kysynyt Pistoriukselta tämän kodissa Pretoriassa tapahtuneesta ampumisesta, jossa 30-vuotias nainen kuoli.

14.2.2013 9:48 | Päivitetty 14.2.2013 12:33

Pistorius on menestynyt myös vammattomien kilpailuissa. Hänet muistetaan Lontoon olympialaisista, joissa hän selviytyi 400 metrillä välieriin.

Ampumatapauksen yksityiskohdat ovat epäselvät. Mahdollista on, että Pistorius luuli ampuneensa murtovarasta. Johannesburgilaisen radiokanavan mukaan naista oli ammuttu päähän ja käteen.

Poliisista kerrottiin, että uhria oli ammuttu neljä kertaa. Poliisin tiedottaja sanoi, että nainen olisi Pistoriuksen naisystävä. Poliisi ei nimennyt epäiltyä.

Poliisi vahvisti sen, että nainen on löydetty kuolleena ja 26-vuotias mies oli otettu kiinni Pistoriuksen kotona. Paikalta löytyi pistooli.

Beeld-lehden mukaan Pistorius oli otettu kiinni tänään.

Oscar Pistorius, 26, on vuosikaudet ollut yksi maapallon tunnetuimmista ja menestyksekkäimmistä vammaisurheilijoista. Hänellä on proteesit molemmissa jaloissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?