Usain Boltin viimeinen mediatilaisuus oli täydellistä dominointia - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Usain Boltin viimeinen mediatilaisuus oli täydellistä dominointia

Usain Boltin mediatilaisuudet ovat suurta viihdettä. Lontoon kisoissa Jamaikan salaman viimeinen kohtaaminen journalistien kanssa ei tehnyt poikkeusta.

Kisojen suuret sankarit. Isolle-Britannialle kaksi kultaa juossut Mo Farah ja Jamaikalle kolme kultaa kipittänyt Usain Bolt.

12.8.2012 12:22

Maailmanennätykseen ja olympiakultaan päättyneen miesten 4x100 metrin viestin jälkeen Boltilta kyseltiin taas kaikenlaista.

Ja Bolt vastasi kaikenlaista.

Mitä vielä tahdot uraltasi? - Juuri nyt en mitään. Olen tehnyt, mitä halusinkin. Keskustelemme valmentajani kanssa seuraavista askeleista, mutta juuri nyt olen kuin pummi - ei suunnitelmia.

Tekeekö tämä viestikulta sinusta entistäkin suuremman legendan? - Se oli viimeinen silaus. Tuplatripla.

Haluaisitko tehdä jotakin muutakin kuin juosta pikamatkoja? - Ehdottomasti haluaisin, mutta minun täytyy keskustella valmentajani kanssa. Olen kuullut hänen mutisevan jotakin 400 metristä, mutta itse olen vähän toiseen suntaan kallellani. Veikkaan, että keskusteluista tulee aika intensiivisiä.

Miksei et haluaisi juosta 400 metriä? - Oletko nähnyt, miten 400 metrin juoksijat treenaavat? Ne kaverit oksentavat aika usein, ja minä tykkään lounaistani.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?