Antti Virolaisen kommentti: Täydellistä naista on helppo fanittaa - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Virolaisen kommentti: Täydellistä naista on helppo fanittaa

Jessica Ennis on kaunis, normaalipituinen, tavallisesta perheestä, asuu keskellä Britanniaa, edustaa kahta etnistä rotua, opiskelee psykologiaa ja hän on sinkku, joka rakastaa labradorinnoutajaansa. Eihän tätä naista voi olla ihailematta, kirjoittaa IS Urheilun toimituspäällikkö Antti Virolainen.

Jessica Ennis. Kisojen kuningatar.

5.8.2012 14:12

Jessica Ennisin olympiavoitto 7-ottelussa ja tunnin aikana saavutetut kaksi muuta kultamitalia leipoivat Lontoon lauantai-illasta kisaisännille täydellisen.

Mutta riitti siinä nauttimista ihan kenelle tahansa.

Varsinkin Lontoon kisojen mannekiinin Jessica "The Face of the Games" Ennisin kultamitali täräytti suoraan suoneen.

Kun hän jäi kisan päättäneen 800 metrin juoksun jälkeen makaamaan kaikkensa antaneena juoksuradalle, peitti kädellään kasvonsa ja itki onnesta, miljoonat britit tekivät televisioidensa äärellä samoin.

Super-Jessin suosio on saavuttanut täällä uskomattomat mittasuhteet.

Hän oli noussut jo kisoja edeltänessä hypessä koko Yhdistyneen Kuningaskunnan lemmikiksi. Ylivomainen voitto naisten kuningatarlajissa vain sinetöi hänen majesteetillisen asemansa.

26-vuotiasta sheffieldiläistä on helppo fanittaa. Hän on kaunis, normaalipituinen, tavallisesta perheestä, asuu keskellä Britanniaa, edustaa kahta etnistä rotua, opiskelee psykologiaa ja hän on sinkku, joka rakastaa labradorinnoutajaansa.

Lisäksi hän hymyilee aina ystävällisesti ja osaa antaa suorissa tv-lähetyksissä vilpittömiä ja sujuvia kommentteja.

Jos häntä ei olisi, hänet olisi käsikirjoitettu sankarittaren rooliin. Brittien täydellisen illan kruunasivat Mo Farrah 10 000 metrin ja Greg Rutherford pituuden kultamitaleillaan.

Maa ei ole voittanut yleisurheilussa kolmea kultamitalia samana iltana milloinkaan olympiakisojejn historiassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?