Jukka Keskisalon vire kateissa - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Keskisalon vire kateissa

Jukka Keskisalo juoksi kesän toisen ja samalla parhaan 1 500 metrin kilpailunsa Jämsässä lauantaina.

Jukka Keskisalo ei ole tyytyväinen juoksuunsa.­

16.6.2012 22:37

Estejuoksun entistä Euroopan mestaria tuloksen 3.45,48 tuonut juoksu ei tyydyttänyt. Joensuulaisen mukaan todellinen kunto ei näy radalla.

- Se vire mikä kevään leirillä oli, on vähän kadoksissa, Keskisalo sanoo.

Keskisalo viittaa kevättalven Yhdysvaltain leiriin, joka oli osa hyvin onnistunutta harjoituskautta. Kevään kisoissa tuloskunto ei ole kuitenkaan herkistynyt aivan niin kuin juoksija odotti ja toivoi.

- Yritystä kyllä on ollut. Ehkä vähän liikaakin, Keskisalo miettii. Keskisalon mukaan tykötarpeet hyvään vauhtiin ovat kropassa, mutta aika näyttää kuinka pian se saadaan sieltä kaivettua ulos.

- Kunto olemassa, mutta se on vire mikä ratkaisee (tuloksen) ja se ei tule ihan nappia painamalla.

Keskisalon seuraava kisa ennen Helsingin EM-startteja lienee Saarijärven juhannuskisojen 3 000 metrin sileä kisa. Toiseksi Jämsän tonnivitosella tuli Ik Falkenin Mikael Bergdahl ajalla 3.46,51.

- Vähän parempaa kuin edellisessä kisassa Turussa, Bergdahl tuumi.   Jämsässä pituushypyn- ja kolmiloikan sekä kestävyysjuoksun karnevaaleilla tehtiin lauantaina tukku kelpo tuloksia miesten pituuden voittaneen Roni Ollikaisen huippuhypyn (832) ohella.

Naisten 3 000 metrin esteissä IF Nykarlebynejen Sandra Eriksson pinkoi voiton soolojuoksuna ajalla 10.01,04.

Orimattilan Jymyn Kristiina Mäkelä voitti naisten kolmiloikan 13,47 kantaneella hypyllä ja Tampereen Urheilijat-38:n Aleksi Tammentie venytti miesten kolmiloikan voittoon tuloksella 16,23, joka jäi kaksi senttiä Urheiluliiton Helsingin EM-kisarajasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?