Synnytti syyskuussa - Priscilla Lopes-Schliep palasi huippulihaksikkaana - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Juoksijalla hirmukroppa: synnytti 5 kuukautta sitten, palasi ällistyttävän lihaksikkaana - katso kuvat

Olympiamitalisti Priscilla Lopes-Schliep loksautti yleisurheiluväen leuat lukkoon viikonloppuna.

29.2.2012 10:38

Pekingin olympialaisissa aitajuoksupronssia pinkonut kanadalainen Lopes-Schliep palasi lauantaina äitiyslomalta kilparadoille. Hän rynnisti heti mukavasti toiseksi Sherbrooken yliopiston järjestämässä kutsukisassa.

Lopes-Schliepin reitti kohti Lontoon olympialaisia alkoi ajalla 8,28, jonka hän juoksi aamun alkuerissä. Sherbrookessa juostiin 60 metrin aitamatka.

Kisa oli Lopes-Schliepille ensimmäinen sen jälkeen, kun hän synnytti Nataliya-tytön syyskuussa.

- Olin enemmänkin todella innostunut kuin hermostunut. Halusin vain palata ja nähdä, missä kunnossa jalkani ovat, Lopes-Schliep kommentoi puhdettaan The Star -lehdelle.

Yleisössä huomio kiinnittyi Lopes-Schliepin jalkojen kunnon lisäksi myös hänen hämmästyttävän lihaksikkaaseen kroppaansa. Erityistä kummastusta aiheutti se, että Lopes-Schliepin synnytyksestä on todella kulunut vasta viisi kuukautta.

Luonnostaan hyvin lihaksikkaan Lopes-Schliepin lihasmassan taustalla on kuitenkin muutakin kuin tiukkaa harjoittelua. Kanadalaisella on diagnosoitu lipodystrofia, eräänlainen häiriö rasva-aineenvaihdunnassa.

Spikes-lehden taannoisessa haastattelussa Lopes-Schliep kertoi joutuneensa poikkeuksellisen lihasmassansa vuoksi kiusatuksi nuorena.

- Mutta nyt ne jotka minua silloin pilkkasivat ihmettelevät, miten minulla on niin hyvin treenatut jalat, Aftonbladet kertoo Lopes-Schliepin kommentoineen Spikesille.

Lopes-Schliep näytti kiusaajilleen pitkää nenää jo Pekingissä 2008, ja jos kaikki menee nappiin, lisää saattaa tulla Lontoosta.

Lopes-Schliep palasi kerrassaan hurjassa tikissä äitiyslomalta kilparadoille.­

Muskelimamma Lopes-Schliep tähyää jo Lontooseen.­

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?