Yleisurheilun MM-kisat, Daegu: Ari Manniolla väkevä kuulatreeni - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Mannio iskussa - oheistreeneissä kesän parhaita tuloksia

Keihästoivo Ari Mannio on oheisharjoitteiden perusteella hyvissä voimissa ennen torstaina alkavaa MM-rypistystään.

Ari Mannio on terävässä vireessä.

31.8.2011 7:53

Mannion, Tero Pitkämäen ja Antti Ruuskasen kisaurakka käynnistyy torstaina kello 13, kun keihäänheiton karsintaryhmä A riisuu verkkarit ja alkaa tositoimiin.

Suomen kolmikosta Pitkämäki heittää A-ryhmässä. Ruuskanen ja Mannio puolestaan ovat mukana kello 14.20 alkavassa karsintaryhmässä B.

Suomalaisten osalta keihäskesä on ollut tähän asti murheellinen, mutta Daegusta on kantautunut hiljalleen jo parempiakin uutisia. Toivonkipinä on syttynyt, tai ainakin kytee.

Ensiksi lajivalmentaja Hannu Kangas kertoi blogissaan Pitkämäen nousukunnosta ja salilla tehdystä oheisharjoitteen ennätyksestä.

Pitkämäki ei kuitenkaan ole ainoa suomalaisheittäjä, joka on Daegussa osoittanut väkevää virettään. Tuoreimmassa blogipäivityksessään Kangas paljasti Ari Mannion kiskoneen kuulanheittotreenissä kauden parhaita lukemiaan.

- Treeni meni vallan mainiosti, sillä pään yli eteen - ja alta eteen -heitot päättyivät kesän parhaisiin tuloksiin, Kangas kirjoittaa blogissaan.

- Irtiottokyky on ainakin juuri oikeaan aikaan kohdallaan.

Kuulatreenien kesän kovimmat suoritukset eivät luonnollisesti tarkoita, että keppi lentäisi automaattisesti aiempaa kovemmille metriluvuille. Sen se kuitenkin kertoo, että Mannion kroppa on kunnossa ja mies terävässä vireessä parhaaseen mahdolliseen aikaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?