Veikkausliiga: Inter kaatoi Jaron 2-0 - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Interin superkaksikko korvensi Jaron

Jalkapalloliigan maaliruiskut, Interin Timo Furuholm ja Mika Ojala näyttivät taas tehonsa, kun vastassa oli Kupittaalla hyvin pelannut peräpään Jaro.

Mika Ojala (vas.) ja Timo Furuholm - Interin tehokaksikko.­

6.8.2011 21:05

Timo Furuholm teki ensin 1-0 ja heti perään Mika Ojala 2-0, mikä oli myös lopputulos. Voitto varmisti Interin kakkostilan sarjassa, kun HJK:lle hävinnyt JJK on jo seitsemän pistettä jäljessä.

Jaro teki todella ottelusta Interille vaikean. Se hallitsi selvästi peliä toisella puoliajalla, kunnes sitten 74. minuutilla ensin Furuholm ja viiden minuutin päästä Ojala iskivät.

- Tiesimme  tarkkaan Interin vaaralliset vastaiskut, mutta siitä huolimatta maalit tulivat juuri sellaisista tilanteista, manaili Jaron kapteeni Heikki Aho. Furuholm myönsi, että peli oli  vaikea.

- Olimme varsinkin toisella puoliajalla todella vaikeuksissa, ehkä enemmän kuin kertaakaan aikaisemmin tällä kaudella. Sitten pääsin kuitenkin laidalta nousemaan ja laukaus alanurkkaan onnistui hienosti, kertaili Furuholm pelin  tapahtumia.

Sekä Furuholmilla että Ojalalla on nyt kasassa 14 maalia maalipörssin kärjessä. Kumpikin lähtee maaotteluun Latviaa vastaan keskiviikkona.

- Toivottavasti saamme niin paljon peliaikaa, että on jonkinlaisia mahdollisuuksia antaa näyttöjä,  Furuholm tuumi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?