Suomalaiset tänään tulessa Berliinissä - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Suomalaiset viikonloppuna tulessa Berliinissä

Suomalaisten päivä Berliinissä ei ole sujunut kovinkaan iloisissa merkeissä, mutta lisää suomalaisia nähdään illan kilpailuissa ja huomisissa koitoksissa.

Minna Nikkanen hyppää lauantai-iltana naisten seiväshypyn karsinnassa.­

15.8.2009 18:37

Lauantaina kolme suomalaista on jo aloittanut MM-kisaurakkansa. Sandra Eriksson juoksi 3000 metrin esteiden alkuerissä ja moukarimiehet Olli-Pekka Karjalainen ja David Söderberg heittivät moukarin karsinnassa.

Kaikkien kolmen suomalaisen kisaurakka päättyi alkueriin.

Lauantai-illan kilpailuissa suomalaisista nähdään vielä kaksi urheilijaa. 400 metrin aitajuoksussa kiirastuleen joutuu Jussi Heikkilä.

Naisten seiväshypyn karsinnassa puolestaan nähdään tuore Suomen mestari ja SE-nainen Minna Nikkanen.

Nikkanen on ollut hyvässä vedossa tänä kesänä ja parantanut SE-tulosta useaan otteeseen.Samanlaista virettä tarvitaan myös MM-areenalla, jotta finaalipaikkaan olisi saumoja.

Naisten seiväshypyn karsinta alkaa Suomen aikaa klo 20.00. Miesten 400 metrin aitajuoksun alkuerät alkavat puolestaan klo 21.20.

Sunnuntai toivoa täynnä

Huomenna suomalaiset saavat jännittää erityisesti Jukka Keskisalon otteita. Keskisalo joutui kovaan alkuerään, joka juostaan sunnuntaina noin klo 12.00.

Sunnuntain toinen suomalaisurheilija on kokenut keihäsnainen Mikaela Ingberg. Ingberg heittää keihään toisessa karsintaryhmässä noin klo 13.15.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?