Kuulamies Häggblom on iskussa hallissa - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Kuulamies Häggblom on iskussa hallissa

Julkaistu: 7.2.2007 7:05

Kuulantyöntäjä Robert Häggblom on aloittanut hallikautensa mainiosti.

Etelä-Afrikan Pretoriassa tammikuussa harjoitellut Häggblom työnsi toiseksi Düsseldorfin kansainvälisissä kilpailuissa omalla halliennätyksellään 20,18. Samalla vaasalainen ylitti roimasti EM-hallikilpailujen tulosrajan. Kilpailun voitti Yhdysvaltain Dan Taylor tuloksella 20,61.

Eilinen kaari oli Häggblomin uran toiseksi pisin. Pidemmälle hän on työntänyt vain viime kesänä Kööpenhaminassa, jossa rautapallo putosi 20,28 metriin.

- Vielä on parannettavaa. Työntö ei ollut täydellinen, vaan se meni sektorin oikeaan reunaan. Kun saan työnnön kääntymään sisäänpäin, mittaa pitäisi tulla lisää, Häggblom sanoi STT:lle.

Häggblom on pitänyt yllä tiukkaa harjoitustahtia ja harjoittelee Vaasassa yhdessä kiekonheittäjä Frantz Krugerin kanssa.

- Viime viikolla tein 8-9 kovaa treeniä ja vielä eilenkin (maanantaina) kyykkäsin. Löysätään sitten tahtia ennen EM-halleja, Häggblom kertoi.

Eilisellä työnnöllään Euroopan tämän kauden tilastossa toiseksi noussut Häggblom hakee menestystä Birminghamin EM-halleista 2.-4. maaliskuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?